Giriş Kayıt
Etsushi Toyokawa

Etsushi Toyokawa (62)


Oyuncu

Etsushi Toyokawa, 18 Mart 1962 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu.

Love Letter (1995), 20. Yüzyıl Çocukları 1: Sonun Başlangıcı (2008), No Way Back (1995), Hura gâru (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1962
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Burcu: Balık
Boyu: 1.86 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 61 Aksiyon Oyuncu    
2022 60 Aksiyon Oyuncu 6.6 300
2021 Komedi Oyuncu 6.8 5
2021 Dram Oyuncu 6.3 49
2021 59 Dram Oyuncu    
2020 58 Animasyon Oyuncu 5.2 109
2019 57 Aksiyon Oyuncu 6.7 83,085
2019 57 Suç Oyuncu 5.5 62
2019 57 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,203
2018 Dram Oyuncu 6.8 73
2018 56 Dram Oyuncu 5.2 739
2017 55 Dram Oyuncu 6.6 386
2017 55 Dram Oyuncu 6.8 272
2017 55 Dram Oyuncu 4.6 42
2014 52 Dram Oyuncu 6.5 259
2014 52 Komedi Oyuncu 6.3 464
2013 51 Dram Oyuncu 4.3 131
2013 51 Gizem Oyuncu 5.7 573
2012 Dram Oyuncu 7.8 47
2011 Dram Oyuncu 7.4 64
2010 48 Dram Oyuncu 7.1 266
2010 48 Aksiyon Oyuncu 7.2 860

20. Yüzyıl Çocukları 3: Kefaret
2009 47 Macera Oyuncu 6.5 1,251

20. Yüzyıl Çocukları 2: Son Umut
2009 47 Dram Oyuncu 6.3 1,986

20. Yüzyıl Çocukları 1: Sonun Başlangıcı
2008 46 Macera Oyuncu 6.6 2,794
2008 46 Dram Oyuncu 5.5 60
2008 46 Komedi Oyuncu 6.9 711
2007 45 Aksiyon Oyuncu 5.8 227
2007 45 Suç Oyuncu 6.0 84
2007 45 Dram Oyuncu 5.5 62
2007 45 Dram Oyuncu 7.6 81
2006 44 Komedi Oyuncu 7.0 2,275
2006 44 Macera Oyuncu 5.6 1,550
2006 Oyuncu 8.6 12
2005 43 Dram Oyuncu 6.9 323
2005 43 Dram Oyuncu 7.0 365
2005 43 Dram Oyuncu 6.8 164

Loft
2005 43 Korku Oyuncu 5.5 1,232

Büyük Yokai Savaşı
2005 43 Macera Oyuncu 6.4 2,682
2005 43 Komedi Oyuncu 6.9 16
2005 43 Suç Oyuncu 6.5 205
2005 43 Dram Oyuncu 6.6 174
2005 43 Dram Oyuncu 7.1 45
2004 42 Gizem Oyuncu 6.2 280
2004 42 Dram Oyuncu 6.6 46
2003 41 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,107
2003 Oyuncu    
2002 40 Komedi Oyuncu 6.8 94
2002 40 Dram Oyuncu 6.9 89
2000 38 Komedi Oyuncu 6.9 434
1997 Dram Oyuncu 8.2 65
1997 35 Oyuncu 6.3 41
1996 34 Dram Oyuncu 5.3 100
1995 Dram Oyuncu 8.1 105
1995 33 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,190
1995 33 Dram Oyuncu 7.9 11,108
1994 32 Komedi Oyuncu 6.9 54
1994 32 Oyuncu 6.5 827
1994 32 Dram Oyuncu 6.7 1,326
1992 30 Komedi Oyuncu 6.3 154

Gentle 12
1991 29 Komedi Oyuncu 7.1 282

Boiling Point
1990 28 Aksiyon Oyuncu 6.8 7,548
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film