Giriş Kayıt
Elisa Tovati

Elisa Tovati (48)


Oyuncu

Élisa Touati, 23 Mart 1976 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Altın Toplar (1993), 9,90 YTL (2007), Cyprien (2009), (2001) La vérité si je mens! 2 (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Élisa Touati
Doğum Tarihi: 23 Mart 1976
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Elisa Tonati | Elisa Touati | Élisa Touati
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yunan İşi Bir Problem
2012 36 Komedi Oyuncu 5.2 200
2012 Komedi Oyuncu 4.8 117
2012 36 Komedi Oyuncu 5.3 1,911
2011 35 Kısa Metraj Oyuncu    

Aşka Şans Ver
2010 34 Komedi Oyuncu 6.1 2,691
2009 33 Komedi Oyuncu 3.8 922

Bakire ile Kurtlar
2008 32 Dram Oyuncu 6.1 604

9,90 YTL
2007 31 Komedi Oyuncu 7.1 20,743
2002 26 Komedi Oyuncu 5.6 155
2001 25 Komedi Oyuncu 6.3 3,729
1994 Dram Oyuncu 6.1 67

Altın Toplar
1993 17 Komedi Oyuncu 6.1 3,873
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024