Giriş Kayıt
Luis Tosar

Luis Tosar


Oyuncu, Yapımcı

Luis Tosar, oyuncu, yapımcı.

2015 yılının Ağustos ayında María Luisa Mayol ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Hücre 211 (2009), Ölüm Uykusu (2011), Güneşli Pazartesiler (2002), Yağmuru Bile (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cholo Duro | The Ellas | Luís L. Tosar | Luis Tósa
9.2 (42 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Oyuncu    
2024 Gerilim Oyuncu 5.9 135
2023 Aksiyon Oyuncu 5.8 974
2023 Komedi Oyuncu 7.3 13
2023 Gerilim Oyuncu    
2023 Aksiyon Oyuncu 6.3 38

Hayatın Kıyısında
2022 Dram Oyuncu 6.7 1,546
2022 Komedi Oyuncu 6.2 78
2022 Gerilim Oyuncu 6.5 97
2021 Aksiyon Oyuncu 6.4 31,374
2021 Dram Oyuncu 7.1 2,290
2020 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,465
2020 Dram Oyuncu 6.8 5,489

Midas'ın Müritleri
2020 Suç Oyuncu 6.9 393
2019 Gerilim Oyuncu 6.9 1,608
2019 Gerilim Oyuncu 6.4 3,315
2019 Dram Oyuncu 6.6 8,844
2019 Dram Oyuncu 5.9 509
2018 Gerilim Oyuncu 6.3 4,350
2018 Oyuncu 5.2 1,740
2018 Komedi Oyuncu 5.6 2,398
2018 Komedi Oyuncu 7.4 1,576
2017 Komedi Oyuncu 3.3 21
2016 Dram Oyuncu 5.6 2,010
2016 Dram Oyuncu 6.5 3,613
2016 Oyuncu 5.9 3,470
2016 Suç Oyuncu 6.2 7,405
2015 Animasyon Yapımcı 7.2 3,188
2015 Dram Oyuncu 6.4 4,767

Bilinmeyen Numara
2015 Aksiyon Oyuncu 6.6 11,167
2015 Oyuncu
6.5 2,731
2015 Komedi Oyuncu 5.3 120
2014 Dram Oyuncu 6.4 6,528
2014 Oyuncu 6.4 298
2014 Komedi Oyuncu 5.0 481

Tuhaf Ev
2014 Dram Oyuncu 6.7 7,773
2013 Dram Oyuncu 5.7 3,966
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 293
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 912
2012 Komedi Oyuncu 4.6 656
2012 Komedi Oyuncu 6.5 3,398
2012 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.4 627

Ölüm Uykusu
2011 Dram Oyuncu 7.2 47,034
2011 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 136
2011 Oyuncu    

Yağmuru Bile
2010 Dram Oyuncu 7.4 14,274
2010 Biyografi Oyuncu 6.0 1,156

18 Yemek
2010 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 544

Bağımlılık
2010 Biyografi Oyuncu 6.3 7,946
2010 Kısa Metraj Oyuncu 4.4 40

Hücre 211
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 71,034

Kontrol Limitleri
2009 Suç Oyuncu 6.2 21,320
2007 Komedi 6.6 944

Kanun Namına
2006 Aksiyon Oyuncu 6.1 124,603
2006 Komedi Oyuncu 6.8 228
2006 Macera Oyuncu 5.0 1,264
2005 Dram 6.3 336
2005 Dram Oyuncu 4.9 158

Avrupa'da Bir Gün
2005 Komedi Oyuncu 6.5 1,194

Şuursuz
2004 Komedi Oyuncu 7.2 2,218

Sonraki Hayatın
2004 Dram Oyuncu 6.5 833
2004 Dram Oyuncu 5.6 378

Gözlerimi De Al
2003 Dram Oyuncu 7.4 7,529

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 6.9 2,387
2003 Dram Oyuncu 6.0 135
2003 Dram Oyuncu 6.1 446

Güneşli Pazartesiler
2002 Komedi Oyuncu 7.5 15,478
2002 Gerilim Oyuncu 5.1 498

Angel of Death
2002 Gerilim Oyuncu 4.2 802

Tanrıdan Haber Yok
2001 Komedi Oyuncu 6.4 5,736
2001 Macera Oyuncu 6.7 195

Halkımız Avanta Peşinde
2000 Komedi Oyuncu 7.2 12,974

Kisses for Everyone
2000 Komedi Oyuncu 5.8 411

Kim Olduğunu Biliyorum
2000 Dram Oyuncu 6.3 350
1999 Macera Oyuncu 5.5 1,048

Kıskançlık
1999 Dram Oyuncu 6.1 612
1999 Komedi Oyuncu 6.7 1,027
1999 Oyuncu 5.9 380
1998 Komedi Oyuncu 7.6 81
1996 Komedi Oyuncu 5.1 155
1991 News Oyuncu 7.0 338
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film