Giriş Kayıt
Ghislaine Tortereau

Ghislaine Tortereau


Makyaj

Ghislaine Tortereau, makyaj.

Dönüş Yok (2002), Benim Karım Aktris (2001), Nos jours heureux (2006), Le parfum d'Yvonne (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Guilaine Tortereau | Guislaine Tortereau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Makyaj 6.0 841
2014 Komedi Makyaj 5.2 1,161
2012 Makyaj 5.7 298
2011 Biyografi Makyaj 7.1 9,778

Müfettiş Bellamy
2009 Suç Makyaj 5.9 1,904
2008 Dram Makyaj 6.6 2,576
2006 Komedi Makyaj 5.4 971
2006 Komedi Makyaj 6.8 2,912
2005 Macera Makyaj 5.4 431

Çıplak Tatil
2004 Komedi Makyaj 4.7 578
2004 Komedi Makyaj 5.8 12,167

Çapkın Aşık
2003 Macera Makyaj 5.7 4,751

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Makyaj 6.8 271,341

Dönüş Yok
2002 Suç Makyaj 7.4 108,366

Benim Karım Aktris
2001 Komedi Makyaj 6.5 3,457

Müzedeki Hayalet
2001 Gizem Makyaj 4.5 4,423

Özgür Duygular
2000 Dram Makyaj 5.7 1,599

Jeanne D'arc
1999 Macera Makyaj 6.4 61,473
1998 Komedi Makyaj 6.9 1,385
1996 Komedi Makyaj 5.8 873
1994 Dram Makyaj 6.5 955
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,474) The 100 (1,814) La casa de papel (1,565) Legion (1,358) Mindhunter (1,353) Chernobyl (1,219) Preacher (1,216) Euphoria (1,190) Yellowstone (1,141) The Big Bang Theory (1,137)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019