Giriş Kayıt
Ernest Torrence

Ernest Torrence (54)


Oyuncu

Ernest Torrance Thomson, 26 Haziran 1878 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Bill'in Buharlı Gemisi (1928), The King of Kings (1927), Tol'able David (1921), Across to Singapore (1928) gibi yapımlarla biliniyor.

Ernest Torrence, 15 Mayıs 1933 tarihinde (54 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ernest Torrance Thomson
Doğum Tarihi: 26 Haziran 1878
Ölüm Tarihi: 15 Mayıs 1933
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ernest Thompson | Ernest Torrance
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tahrik
1959 Korku Oyuncu 6.6 8,684
1933 Suç Oyuncu 6.2 633
1931 53 Dram Oyuncu 6.0 360
1931 53 Dram Oyuncu 5.6 216
1931 53 Romantik Oyuncu 5.7 664
1930 52 Müzikal Oyuncu 5.5 211
1929 51 Dram Oyuncu 5.4 641
1928 50 Dram Oyuncu 6.2 1,157

Bill'in Buharlı Gemisi
1928 50 Aksiyon Oyuncu 7.8 15,027
1927 49 Dram Oyuncu 7.4 2,228
1926 48 Komedi Oyuncu 7.2 48
1926 48 Komedi Oyuncu 6.9 393
1924 46 Macera Oyuncu 7.1 1,123

Batı Kervanı
1923 45 Macera Oyuncu 6.6 668

Notre Dame'ın Kamburu
1923 45 Dram Oyuncu 7.2 5,647
1921 43 Dram Oyuncu 7.1 1,890
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023