Giriş Kayıt
Guillermo del Toro

Guillermo del Toro


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Guillermo del Toro, yapımcı, oyuncu, senarist.

Lorenza Newton ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Pan'ın Labirenti (2006), Pasifik Savaşı (2013), Suyun Sesi (2017), Hellboy (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Guillermo Del Toro
9.4 (45 Oy)
  • Currently 188.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Perili Köşk
2023 Komedi Senarist
Yapımcı
6.0 43,048
2023 Oyuncu    
2023 Belgesel Oyuncu 8.2 8

Pinokyo
2022 Animasyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.6 113,467
2022 Dram Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.0 56,772
2022 Oyuncu 4.2 544

Kabus Sokağı
2021 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.0 165,705

Boynuzlar
2021 Dram Yapımcı 5.9 44,639

Troll Avcıları: Titanlar Yükseliyor
2021 Animasyon Yapımcı    
2020 Macera Senarist
Yapımcı
5.4 46,667
2020 Animasyon Senarist
Yapımcı
8.0 4,732
2019 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.7 82,532

Korku Hikâyeleri
2019 Korku Senarist
Yapımcı
6.2 85,433
2019 Müzik Oyuncu 5.5 1,510

3 Altında: Arcadia Hikâyeleri
2018 Animasyon Senarist
Yapımcı
Yönetmen
7.6 7,218
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 1,434

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Yapımcı 5.6 127,546
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,673

Suyun Sesi
2017 Macera Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.3 448,244

78/52: Hitchcock'un Duş Perdesi
2017 Belgesel Oyuncu 7.3 3,873
2017 Dram 3.8 43
2017 Belgesel Oyuncu
8.2 5,288

Canavarın Çağrısı
2016 Dram 7.4 93,963
2016 Animasyon Yapımcı 7.1 190,128
2016 Animasyon Senarist
Yapımcı
8.4 19,035

Diriliş
2015 Macera 8.0 876,017
2015 Belgesel Oyuncu 7.4 500

Kızıl Tepe
2015 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.5 158,464
2015 Dram Yapımcı 7.4 1,808

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.2 78,156

Kayıp Nehir
2014 Dram 5.7 19,129
2014 Korku 6.0 40,377

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi 7.7 667,278

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Senarist
Çeşitli
7.4 573,013
2014 Aksiyon 5.4 4,528
2014 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.3 87,209

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon 7.8 364,711

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Çeşitli 7.9 738,600
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 3,571

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Senarist
Çeşitli
7.8 706,508
2013 Belgesel Oyuncu 6.7 1,339

Yerçekimi
2013 Macera 7.7 864,127
2013 Belgesel Oyuncu 7.9 57

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.9 531,732

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon 6.9 298,536

Anne
2013 Korku Yapımcı 6.2 191,252
2012 Komedi 5.3 2,987

Efsane Beşli
2012 Animasyon Yapımcı 7.2 192,877

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Senarist
Sanat Bölümü
Çeşitli
7.8 874,306
2012 Belgesel Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu 6.2 721

Kıyamet Günü
2012 Dram 7.5 244,592
2012 Belgesel Oyuncu 7.7 397
2012 Suç 3.4 861
2012 Kısa Metraj Yapımcı 5.4 352
2012 Belgesel Oyuncu 7.4 1,075

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 192,795
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 1,366
2011 Belgesel Oyuncu 8.4 31

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon 6.0 232,843
2011 Belgesel Oyuncu 7.0 2,863
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 6
2011 Fantastik 3.6 371
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Çeşitli
7.3 321,915
2011 Aksiyon 5.4 5,468
2011 Kısa Metraj 7.0 28
2010 Animasyon 5.5 222

Karanlıktan Korkma
2010 Korku Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.5 50,608

Julia'nın Gözleri
2010 Korku Yapımcı 6.7 37,466
2010 Dram Yapımcı 7.4 94,690

Megazeka
2010 Animasyon Yapımcı
Çeşitli
7.3 296,595
2010 Bilim-Kurgu 5.8 6,229

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon 7.6 466,061

Anneler ve Kızları
2009 Dram 7.2 12,803

Deney
2009 Korku Yapımcı 5.8 101,878

Cennetimden Bakarken
2009 Dram 6.6 180,137
2009 Korku 5.3 16,151

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon 7.9 717,833
2009 Romantik Yapımcı 6.3 1,193
2008 Animasyon Senarist 6.5 211
2008 Komedi Yapımcı 6.7 9,328

Bond 22
2008 Aksiyon Oyuncu 6.5 471,360
2008 Animasyon Senarist 6.0 557

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Senarist
Yönetmen
Oyuncu
7.0 286,360

Dışarıda ve Tehlikede
2008 Suç Yapımcı 4.8 7,299
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 2,072
2008 Belgesel Oyuncu 8.7 71

Önemsiz Şeyler
2008 Dram Yapımcı 6.6 604
2008 Belgesel Oyuncu 7.5 88

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Oyuncu
5.5 49,276

Yetimhane
2007 Dram Yapımcı 7.4 163,771
2007 Animasyon 6.6 40
2007 Dram 4.5 733

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon 7.8 536,034
2007 Animasyon Yapımcı 6.6 633

Hellboy : Kan Ve Demir
2007 Animasyon Yapımcı 6.6 4,235
2007 Oyuncu 7.1 1,540

Pan'ın Labirenti
2006 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.2 703,867

Babil
2006 Dram 7.5 317,412

Hellboy : Fırtınalar Kılıcı
2006 Animasyon Yapımcı 6.4 4,937
2006 Korku 5.5 9,852
2005 Komedi Oyuncu 8.8 252,525
2005 Komedi Oyuncu
5.6 6,278
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 446
2005 Belgesel 7.0 82
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,502
2004 Aksiyon 5.8 188,566
2004 Belgesel Oyuncu 8.5 1,120
2004 Aksiyon Oyuncu
Dublör
Yönetmen
Senarist
6.8 350,685

Katilin İzinde
2004 Suç Yapımcı 6.8 3,561

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi 7.5 61,920
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,455
2002 Korku Oyuncu 7.4 604

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Yönetmen 6.7 234,780

Ananı Da!
2001 Macera 7.7 129,022

Şeytanın Belkemiği
2001 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.4 71,079
2001 Aksiyon 6.4 7,961

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 Dram Editorial Department
8.1 253,243
2000 Aksiyon Oyuncu 2.4 522
1998 Dram Yapımcı 6.6 285
1998 Komedi 6.8 13,587

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Yönetmen
Senarist
6.0 55,786
1993 Makyaj 6.8 44
1993 Korku Oyuncu
Yönetmen
Senarist
6.7 33,180

Sevgilim Tom Mix
1992 Aksiyon Makyaj 6.8 71

Histeri Çağında Aşk
1991 Komedi 6.8 4,040
1991 Macera Makyaj 6.9 1,201
1991 News Oyuncu 7.0 335
1987 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.5 1,369
1985 Komedi Yapımcı 6.7 586
- Macera Yönetmen
Senarist
   
- Aksiyon Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024