Giriş Kayıt
Jürgen Tonkel

Jürgen Tonkel (57)


Oyuncu

Jürgen Tonkel, 23 Ağustos 1962 Höhenrain, Wolfratshausen, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu.

Yaz Fırtınası (2004), Erken Ölen, Daha Uzun Ölü Kalır (2006), Der ganz große Traum (2011), Dieses bescheuerte Herz (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1962
Doğum Yeri: Höhenrain, Wolfratshausen, Bavaria, Almanya
Burcu: Başak
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Komedi Oyuncu 7.0 1,514
2015 Dram Oyuncu 7.2 55
2013 51 Aksiyon Oyuncu 4.8 73
2012 Suç Oyuncu 6.7 67
2011 49 Dram Oyuncu 6.8 1,860
2009 47 Komedi Oyuncu 6.9 495
2006 Suç Oyuncu 6.5 64

Erken Ölen, Daha Uzun Ölü Kalır
2006 44 Komedi Oyuncu 7.5 5,216

Çöküş
2004 42 Biyografi Oyuncu 8.2 308,493

Yaz Fırtınası
2004 42 Komedi Oyuncu 7.3 12,735
2003 Suç Oyuncu 5.4 122
2002 Suç Oyuncu 7.7 124
2002 40 Dram Oyuncu 6.9 1,129
2002 Komedi Oyuncu 6.2 250
2001 Aksiyon Oyuncu 4.3 138
2001 Suç Oyuncu 5.9 198
1999 Komedi Oyuncu 5.5 726
1998 Dram Oyuncu 5.2 469
1994 Suç Oyuncu 6.9 157
1990 Oyuncu 8.3 36
1989 Dram Oyuncu 4.7 153
1986 Suç Oyuncu 6.4 268
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
1977 Suç Oyuncu 6.3 531

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.1 2,125
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,383) Mindhunter (1,744) The 100 (1,681) La casa de papel (1,535) Preacher (1,467) Legion (1,460) The Terror (1,405) Big Little Lies (1,137) Chernobyl (1,112) The Big Bang Theory (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019