Giriş Kayıt
Mark Tonderai

Mark Tonderai


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Mark Tonderai, yönetmen, senarist, oyuncu.

Sokağın Sonundaki Ev (2012), The Five (2016), Kapan (2008), Paranoid (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yönetmen 5.6 1,494
2019 Aksiyon Yönetmen 7.4 8,357
2018 Gerilim Yönetmen 7.1 3,621
2018 Aksiyon Yönetmen 7.5 6,186
2018 Aksiyon Yönetmen 6.2 17,192
2018 Korku Senarist 3.4 8,545
2016 Suç Yönetmen 6.8 5,111
2016 Dram Yönetmen 7.7 6,147
2015 Suç Yönetmen 8.2 162,403
2014 Aksiyon Yönetmen 7.8 197,588
2013 Dram Yönetmen 5.1 355

Sokağın Sonundaki Ev
2012 Korku Yönetmen 5.6 66,656

Kapan
2008 Korku Yönetmen
Senarist
6.0 6,303

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Oyuncu 6.5 31,191
2000 Komedi Oyuncu 5.5 11,681
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019