Giriş Kayıt
Craig Tomlinson

Craig Tomlinson


Sesler

Craig Tomlinson, sesler.

(1994) Cennet Yaratıkları (1994), (2015) Özgürlüğün Sesi Bilal (2015), (2012) West of Memphis (2012), (2017) Zhan lang II (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sesler 6.1 5,843

Özgürlüğün Sesi Bilal
2015 Animasyon Sesler 8.0 17,001

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Sesler 7.4 441,951

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Sesler 7.8 568,855

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Sesler 7.8 722,937
2012 Belgesel Sesler 7.9 9,327

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Sesler 7.3 203,783

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Sesler 6.7 146,646

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Sesler 7.9 607,969
2005 Aksiyon Sesler 7.2 369,797

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Sesler 8.9 1,510,272

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Sesler 8.7 1,365,839

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Sesler 8.8 1,525,893

Sevimli Hayaletler
1996 Komedi Sesler 7.1 77,302
1995 Dram Sesler 5.5 30

Cennet Yaratıkları
1994 Biyografi Sesler 7.3 56,249
1993 Komedi Sesler 6.8 354
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,339) Mindhunter (1,728) The 100 (1,663) La casa de papel (1,520) Preacher (1,457) Legion (1,453) The Terror (1,400) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,087) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019