Giriş Kayıt
Leo Tolstoy

Leo Tolstoy (82)


Senarist, Oyuncu

Count Lev Nikolayevich Tolstoy, 28 Ağustos 1828 Yasnaya Polyana, Tula Governorate, Rusyan Empire [bugünkü Tula Oblast, Rusya] doğumlu senarist, oyuncu.

Anna Karenina (2012), War & Peace (2016), Para (1983), Savaş Ve Barış (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Leo Tolstoy, 20 Kasım 1910 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Count Lev Nikolayevich Tolstoy
Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1828
Ölüm Tarihi: 20 Kasım 1910
Doğum Yeri: Yasnaya Polyana, Tula Governorate, Rusyan Empire [bugünkü Tula Oblast, Rusya]
Diğer Bir İsmi: Count Leo Tolstoi | Leo N. Tolstoi | Leone Tolstoi
Burcu: Başak
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist 7.2 1,632
2016 Dram Senarist 8.1 26,856
2013 Dram Senarist 7.2 653
2012 Dram Senarist 6.6 106,930
2012 Komedi Senarist 4.5 424
2012 Dram Senarist 5.7 202
2008 Dram Senarist 5.6 401

Savaş ve Barış
2007 Dram Senarist 7.2 2,104

Buz Diyarı
2005 Dram Senarist 7.4 6,354
2001 Dram Senarist 6.9 234
2000 Dram Senarist 6.5 1,498
2000 Dram Senarist 7.2 604
2000 Dram Senarist 7.7 33
1997 Dram Senarist 6.3 6,209

Kafkas Mahkumu
1996 Dram Senarist 7.5 4,764
1996 Senarist 7.2 55
1990 Dram Senarist 7.1 888
1988 Dram Senarist 7.5 282
1985 Dram Senarist 6.3 375
1985 Dram Senarist
Oyuncu
7.3 131

Para
1983 Suç Senarist 7.4 11,979
1983 Animasyon Senarist 6.9 13
1982 Animasyon Senarist 6.8 30
1977 Senarist 7.8 293
1972 Dram Senarist 7.3 878
1969 Dram Senarist 5.4 72
1967 Dram Senarist 8.3 1,810
1967 Dram Senarist 8.1 1,693
1967 Dram Senarist 7.0 1,016

Savaş Ve Barış
1966 Dram Senarist 8.3 8,400
1966 Dram Senarist 8.0 1,830
1965 Dram Senarist 8.2 91
1965 Dram Senarist 8.2 2,132
1961 Dram Senarist 5.8 182
1961 Dram Senarist 6.4 74

Savaş Ve Barış
1956 Dram Senarist 6.7 10,923
1956 Senarist 6.1 528
1953 Dram Senarist 8.1 92
1948 Dram Senarist 6.6 2,962
1947 Belgesel Oyuncu 7.1 179
1945 Dram Senarist 6.8 14
1937 Dram Senarist 6.8 39
1937 Dram Senarist 7.1 230
1935 Dram Senarist 7.0 5,816
1934 Dram Senarist 6.2 535
1934 Dram Senarist 7.0 430
1918 Biyografi Senarist 6.8 625
1915 Senarist    
- Dram Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film