Giriş Kayıt
Takako Tokiwa

Takako Tokiwa (52)


Oyuncu

Takako Tokiwa, 30 Nisan 1972 Kanagawa Prefecture, Japonya doğumlu oyuncu.

20. Yüzyıl Çocukları 1: Sonun Başlangıcı (2008), 20. Yüzyıl Çocukları 2: Son Umut (2009), Cut (2011), Kirli Kalpler (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1972
Doğum Yeri: Kanagawa Prefecture, Japonya
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Oyuncu 5.6 6
2023 Dram Oyuncu    

Sinema Labirenti
2019 47 Dram Oyuncu 7.2 219
2018 Dram Oyuncu 7.4 13
2017 45 Dram Oyuncu 6.9 793
2016 44 Dram Oyuncu 6.2 63
2015 43 Dram Oyuncu 8.5 6
2014 42 Dram Oyuncu 6.8 196
2013 Dram Oyuncu    

Kara Çaylak
2013 Dram Oyuncu 8.3 112

Kirli Kalpler
2011 39 Dram Oyuncu 6.8 697
2011 39 Dram Oyuncu 6.3 807
2011 39 Gizem Oyuncu 6.2 35

20. Yüzyıl Çocukları 3: Kefaret
2009 37 Macera Oyuncu 6.5 1,251

20. Yüzyıl Çocukları 2: Son Umut
2009 37 Dram Oyuncu 6.3 1,986

20. Yüzyıl Çocukları 1: Sonun Başlangıcı
2008 36 Macera Oyuncu 6.6 2,796
2008 36 Oyuncu 6.6 398
2007 35 Dram Oyuncu 7.6 81
2007 Dram Oyuncu    
2006 34 Dram Oyuncu 6.2 189
2006 34 Animasyon Oyuncu 6.5 1,563
2006 34 Komedi Oyuncu 6.4 245
2006 Oyuncu    
2005 33 Dram Oyuncu 6.5 250
2003 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 133
2003 Oyuncu    
2002 Romantik Oyuncu 6.6 481
2002 Oyuncu    
2001 29 Biyografi Oyuncu 5.8 186
2000 28 Dram Oyuncu 6.3 471
1999 Romantik Oyuncu 7.3 25
1999 27 Suç Oyuncu 6.2 554
1997 Oyuncu    
1996 Oyuncu 8.3 14
1995 Romantik Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu 8.1 105
1994 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film