Giriş Kayıt
Robert Tinnell

Robert Tinnell (63)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Robert Tinnell, 27 Nisan 1961 Fairmont, West Virginia, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist, oyuncu.

Feast of the Seven Fishes (2019), Surf Nazis Must Die (1987), Airspeed (1999), Frankenstein and Me (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1961
Doğum Yeri: Fairmont, West Virginia, ABD
Diğer Bir İsmi: Bob Tinnell
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 62 Dram Yapımcı    
2023 62 Dram Yapımcı    
2019 58 Komedi Yönetmen
Senarist
6.9 3,750
2019 58 Dram Yapımcı 6.1 531
2015 54 Belgesel Yapımcı 7.3 850
2013 52 Gerilim Yapımcı 4.7 1,535
2012 51 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.5 137
2008 47 Oyuncu 5.7 10
1999 38 Macera Yönetmen 3.7 1,439
1996 35 Komedi Yönetmen
Senarist
4.9 518

İnsan İki Kere Ölür
1989 28 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 5,710
1987 26 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.7 6,102
1986 25 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.1 775

Korku Şovu
1982 21 Komedi Çeşitli 6.8 53,371
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film