Giriş Kayıt
Mark Tinker

Mark Tinker (72)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Mark Tinker, 16 Ocak 1951 Stamford, Connecticut, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist.

Chicago Polis Departmanı (2014), Private Practice (2007), NYPD Blue (1993), St. Elsewhere (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ocak 1951
Doğum Yeri: Stamford, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark C. Tinker
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 7.3 5,979

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
8.1 39,562
2012 Dram Yönetmen 7.7 74,878
2007 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.0 4,906
2007 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.8 27,010
2005 Dram Yönetmen 7.6 313,090
2004 Suç Yapımcı
Yönetmen
8.6 108,980
1993 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.7 14,526
1986 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.1 5,739
1982 Dram Senarist
Yönetmen
Yapımcı
8.0 4,721

Beyaz Gölge
1978 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.0 1,348
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023