Giriş Kayıt
Patrick Timsit

Patrick Timsit (64)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Patrick Simon Timsit, 15 Temmuz 1959 Alger, Fransa doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Küçük yerli Paris'te (1994), Marquise (1997), Marie-Francine (2017), Le cousin (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patrick Simon Timsit
Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1959
Doğum Yeri: Alger, Fransa
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 64 Komedi Oyuncu    

Aile Bağları
2022 63 Dram Oyuncu 5.6 311
2021 Suç Oyuncu 6.8 98

Emekli Ajan
2021 62 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,032
2020 61 Aile Oyuncu 5.6 118
2019 60 Komedi Oyuncu 6.1 74
2017 58 Komedi Oyuncu 3.6 239
2017 58 Komedi Oyuncu 5.6 1,421
2017 58 Komedi Oyuncu 4.5 965
2016 57 Biyografi Oyuncu 6.9 3,624
2016 News Oyuncu 6.4 148
2016 57 Komedi Oyuncu 5.5 829
2016 Dram Oyuncu 7.3 5,223
2015 56 Komedi Oyuncu 4.2 520
2014 55 Komedi Oyuncu 5.4 563
2013 54 Komedi Oyuncu 5.1 120
2012 53 Komedi Oyuncu 5.3 828

Uzun Kuyruk
2012 53 Macera Oyuncu 5.5 4,301
2008 49 Komedi Oyuncu 5.3 1,027

Ejder Avcıları
2008 49 Animasyon Oyuncu 6.5 13,386

Azur Ve Asmar
2006 47 Animasyon Oyuncu 7.4 3,648

Terketme Sanatı
2005 46 Komedi Oyuncu 5.9 561

The 11 Commandments
2004 45 Komedi Oyuncu 4.6 2,605
2003 44 Komedi Oyuncu 5.3 1,548

Zevkler Sokağı
2002 43 Dram Oyuncu 5.3 808
2000 41 Macera Oyuncu 4.7 730
1999 40 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.3 916
1998 39 Komedi Senarist
Oyuncu
5.4 1,081
1997 38 Dram Oyuncu 5.9 1,478
1997 38 Dram Oyuncu 6.6 1,144
1996 37 Komedi Oyuncu 7.1 5,568
1996 37 Gerilim Oyuncu 5.8 294
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89

Küçük yerli Paris'te
1994 35 Macera Oyuncu
Çeşitli
5.6 4,692
1992 33 Komedi Oyuncu 5.4 600
1991 32 Dram Oyuncu 7.4 3,644
1986 27 Komedi Oyuncu 4.6 40
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film