Giriş Kayıt
Magnus Thullin

Magnus Thullin


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Magnus Thullin, yapım yöneticisi, yapımcı.

Dina - Lanetli Kadın (2002), Detektor (2000), Ulvesommer (2003), Amatørene (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Yarısı Gökyüzü
2020 Dram Yapımcı 5.6 72,273
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 2,719
2003 Macera 0 5.9 1,221

Dina - Lanetli Kadın
2002 Dram 0 6.5 5,715
2001 Komedi 0 6.3 559
2000 Komedi 0 6.6 1,446
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024