Giriş Kayıt
Danièle Thompson

Danièle Thompson (82)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Danièle Thompson, 03 Ocak 1942 Monaco doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu.

Şahane Oyun (1966), Kraliçe Margot (1994), Papaz kaçti (1973), Patlarsam Yanarsın (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ocak 1942
Doğum Yeri: Monaco
Diğer Bir İsmi: Danielle Thompson
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Senarist
Yapımcı
   
2016 74 Biyografi Yönetmen
Senarist
6.1 1,413
2015 Komedi 8.3 16,684

It Happened In Saint Tropez
2013 71 Komedi Senarist
Yönetmen
5.4 1,141
2009 67 Komedi Yönetmen
Senarist
5.8 2,111

Orkestra Koltukları
2006 64 Komedi Yönetmen
Senarist
6.7 4,434
2004 62 Dram 5.3 478
2003 Belgesel Oyuncu 7.0 64

İki Yabancı
2002 60 Komedi Yönetmen
Senarist
6.1 6,096

Müzedeki Hayalet
2001 59 Gizem Senarist 4.5 5,174
2000 Dram Senarist 6.6 519
1999 57 Komedi Yönetmen
Senarist
6.3 1,873
1999 57 Komedi Senarist 5.5 1,031

Beni Seven Trene Binsin
1998 56 Dram Senarist 6.3 1,997
1998 56 Komedi Senarist 5.4 1,072
1997 55 Macera Senarist 7.5 499
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89

Kraliçe Margot
1994 52 Biyografi Senarist 7.4 18,964
1992 Komedi Senarist 5.7 134
1991 News Oyuncu 7.0 335

Ögrenci
1988 46 Komedi Senarist 5.7 2,340

Aşk Hastalığı
1987 45 Dram Senarist 5.6 264

İlişkiler
1982 40 Komedi Oyuncu
Senarist
6.2 5,189

Asların Ası
1982 40 Macera Senarist 6.6 4,147

Patlarsam Yanarsın
1980 38 Komedi Senarist 6.7 10,531
1980 38 Komedi Senarist 6.6 3,113

Kaçış
1978 36 Komedi Senarist
Müzik
6.4 1,383
1978 36 Komedi Senarist 5.8 98
1975 33 Komedi Senarist 6.7 1,781

Papaz kaçti
1973 31 Komedi Senarist 7.4 14,744

Büyük Soytarı
1971 29 Komedi Senarist 7.2 7,953

Büyük Reis
1969 27 Komedi Senarist 6.8 4,363

Şahane Oyun
1966 24 Komedi Senarist 7.9 20,164
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024