Giriş Kayıt
Robin Thomas

Robin Thomas (74)


Oyuncu

Robin Thomas Grossman, 12 Şubat 1949 Carlisle, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Yaz Okulu (1987), Amityville: Dollhouse (1996), The Assassin's Code (2018), Çılgın Kızlar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robin Thomas Grossman
Doğum Tarihi: 12 Şubat 1949
Doğum Yeri: Carlisle, Pennsylvania, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.8 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 70 Biyografi Oyuncu 5.9 9,305
2019 Suç Oyuncu 7.4 157
2018 69 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,282
2018 69 Korku Oyuncu 5.7 7,819
2018 69 Dram Oyuncu 4.7 960
2017 Suç Oyuncu 7.3 2,518
2016 67 Komedi Oyuncu 5.7 581
2016 Suç Oyuncu 7.8 29,377
2016 Komedi Oyuncu 6.7 28,074
2015 Komedi Oyuncu 7.8 21,017
2014 65 Dram Oyuncu 4.6 179
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 619

Pasifik Savaşı
2013 64 Aksiyon Oyuncu 6.9 506,940
2012 63 Biyografi Oyuncu 5.3 254
2011 62 Komedi Oyuncu 4.6 2,593
2011 Dram Oyuncu 7.7 25,346
2010 Dram Oyuncu 7.5 14,985
2010 61 Dram Oyuncu 6.4 703
2010 61 Dram Oyuncu 6.6 391
2008 Komedi Oyuncu 6.2 45,035

Puma Kulübü
2007 58 Komedi Oyuncu 4.0 3,525
2007 Suç Oyuncu 8.1 30,497
2005 Gizem Oyuncu 6.0 457
2002 53 Dram Oyuncu 5.6 179

Çılgın Kızlar
2002 53 Komedi Oyuncu 5.7 16,866

Zamanı Durduranlar
2002 53 Macera Oyuncu 5.2 14,587
2001 52 Macera Oyuncu 6.3 9,597
2001 Aksiyon Oyuncu 6.6 547

Zirve Mücadelesi
2000 51 Dram Oyuncu 6.9 24,416
2000 Dram Oyuncu 8.5 21,269
1998 49 Macera Oyuncu 6.6 18,950

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 49 Aksiyon Çeşitli 8.6 1,399,277
1998 49 Gerilim Oyuncu 5.0 2,005
1998 49 Komedi Oyuncu 6.8 26,557
1997 Suç Oyuncu 7.7 9,540
1997 48 Komedi Oyuncu 5.6 1,024
1996 47 Korku Oyuncu 4.3 2,654
1995 46 Aksiyon Oyuncu 5.3 13,104
1994 Dram Oyuncu 6.8 10,602
1992 Biyografi Oyuncu 7.1 1,440
1991 42 Dram Oyuncu 5.7 177
1990 41 Dram Oyuncu 5.8 5,647
1988 Komedi Oyuncu 6.9 9,912
1988 Komedi Oyuncu 5.8 111
1987 Dram Oyuncu 7.5 2,702

Yaz Okulu
1987 38 Komedi Oyuncu 6.6 20,810

Bir Gecelik Aşk
1986 37 Komedi Oyuncu 6.2 16,440

Patron Kim?
1984 Komedi Oyuncu 6.6 14,197
1983 34 Dram Oyuncu 5.9 397
1956 Dram Oyuncu 6.2 2,133
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023