Giriş Kayıt
Jon Thoday

Jon Thoday


Yapımcı

Jon Thoday, yapımcı.

Jen Kirkman: Just Keep Livin? (2017), Garth Marenghi's Darkplace (2004), Catastrophe (2015), Not Going Out (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathan Thoday | Knitted Jon Thoday
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Yapımcı 7.2 2,358
2018 Komedi Yapımcı 7.1 1,216
2017 Komedi Yapımcı 6.6 1,013
2015 Komedi Yapımcı 8.2 13,012
2014 Komedi Yapımcı 8.9 69,443
2013 Kısa Metraj Yapımcı 7.6 1,939
2012 Komedi Yapımcı 6.8 116
2011 Komedi Yapımcı 8.1 43,054
2007 Komedi Yapımcı 7.7 273
2006 Komedi Yapımcı 7.7 5,371
2005 Müzikal Yapımcı 7.1 507
2004 Komedi Yapımcı 8.4 14,640
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,199) The 100 (1,589) La casa de papel (1,402) Mindhunter (1,272) Legion (1,214) Preacher (1,171) Chernobyl (1,098) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (965)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019