Giriş Kayıt
Justin Theroux

Justin Theroux (48)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Justin Paul Theroux, 10 Ağustos 1971 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

2015 yılının Ağustos ayında Jennifer Aniston ile evlendi.

Amerikan Sapığı (2000), Trendeki Kız (2016), The Leftovers (2014), Maniac (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Justin Paul Theroux
Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
9.7 (7 Oy)
  • Currently 194.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eşitlik Savaşçısı
2018 47 Biyografi Oyuncu 6.9 14,211
2018 47 Aksiyon Oyuncu 6.8 102,909
2018 Komedi Oyuncu 7.9 52,741

Beni Satan Casus
2018 47 Aksiyon Oyuncu 6.0 53,628

Sessiz Kahraman
2018 47 Gizem Oyuncu 5.4 25,972

Star Wars: Son Jedi
2017 46 Aksiyon Oyuncu 7.1 471,108
2017 Komedi Oyuncu 7.7 560

Lego Ninjago Filmi
2017 46 Animasyon Oyuncu 6.0 19,601
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,755

Trendeki Kız
2016 45 Dram Oyuncu 6.5 153,873
2016 45 Animasyon Oyuncu 6.1 275
2016 45 Komedi Senarist
Oyuncu
4.7 60,528

Grimsby Kardeşler
2016 45 Aksiyon 6.2 83,302
2014 Aile Oyuncu 7.3 9
2014 Dram Oyuncu 8.3 66,848
2012 41 Komedi Senarist 5.9 70,378

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 41 Komedi Oyuncu 5.6 69,598

Kafadar Prensler
2011 40 Macera Oyuncu 5.5 93,501

Megazeka
2010 39 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
7.2 210,521

Demir Adam 2
2010 39 Aksiyon Senarist 7.0 667,672
2009 Aksiyon Oyuncu 8.7 19,361
2009 Komedi Oyuncu 8.6 181,027

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 37 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.0 354,548
2008 Kısa Metraj Oyuncu
Senarist
7.3 3,331
2008 37 Dram 5.2 348
2008 Biyografi Oyuncu 8.5 25,417

Aşkın İngilizcesi
2007 36 Komedi Oyuncu 6.4 5,927

On Emir
2007 36 Komedi Oyuncu 5.0 16,008
2007 36 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.7 6,552
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,258

Kanun Namına
2006 35 Aksiyon Oyuncu 6.0 104,336
2006 35 Dram Oyuncu 6.9 49,947
2006 35 Dram Oyuncu 6.3 151

Kayıp Kız
2006 35 Dram Oyuncu 4.8 1,387
2005 34 Komedi Oyuncu 6.5 4,504
2005 34 Komedi Oyuncu 6.0 7,599
2004 Komedi Oyuncu 7.1 1,276

Çatı Katı
2003 32 Komedi Oyuncu 5.9 52,506
2003 32 Komedi Oyuncu 5.4 1,245
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,877

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 32 Aksiyon Oyuncu 4.9 113,735
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,590

Mulholland Çıkmazı
2001 30 Dram Oyuncu 7.9 293,699
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 42,551

Zırtapoz
2001 30 Komedi Oyuncu 6.6 233,160
2001 Komedi Oyuncu 8.7 111,846
2001 30 Dram Oyuncu 6.3 336

Amerikan Sapığı
2000 29 Suç Oyuncu 7.6 436,709

Kırık Kalpler Kulübü: Bir Romantik Komedi
2000 29 Komedi Oyuncu 6.9 6,813
1999 Dram Oyuncu 8.3 4,703
1998 Komedi Oyuncu 7.1 97,189

Tatlı Yalanlar
1997 26 Komedi Oyuncu 6.2 39,321
1996 25 Biyografi Oyuncu 6.6 6,080
1994 Suç Oyuncu 7.8 1,824
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,528) The 100 (1,875) La casa de papel (1,523) Euphoria (1,348) Fear the Walking Dead (1,275) Chernobyl (1,267) Mindhunter (1,260) Legion (1,253) The Big Bang Theory (1,242) Big Little Lies (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019