Giriş Kayıt
Robert Thayer

Robert Thayer


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Robert Thayer, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ajan Salt
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 278,988

12 Tuzak
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 26,037

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Sanat Bölümü 7.3 180,124

Köstebek
2006 Suç Sanat Bölümü 8.5 1,088,344

Mançuryalı Aday
2004 Dram Sanat Bölümü 6.6 98,048
2004 Dram Yapım Tasarımcısı 5.5 202
2001 Suç Yapım Tasarımcısı 7.1 128

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.6 14,008
1994 Suç Sanat Yönetmeni 7.9 1,822
1990 Suç Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.6 29,483
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,185) The 100 (1,539) La casa de papel (1,391) Mindhunter (1,264) Legion (1,209) Preacher (1,169) Chernobyl (1,087) Yellowstone (1,059) Big Little Lies (989) The Big Bang Theory (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019