Giriş Kayıt
Sylvie Testud

Sylvie Testud (53)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Sylvie Testud, 17 Ocak 1971 Lyon, Rhône, Fransa doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Kaldırım Serçesi (2007), Sessizliğin Ötesi (1996), Stupeur et tremblements (2003), Mucize (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ocak 1971
Doğum Yeri: Lyon, Rhône, Fransa
Diğer Bir İsmi: Sylvie Voyer | Sylvie Voyet
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.7 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 52 Biyografi Oyuncu 7.0 28
2023 52 Komedi Oyuncu 5.2 13
2022 51 Komedi Oyuncu 5.0 69
2021 50 Biyografi Oyuncu 7.0 650
2021 50 Komedi Oyuncu 5.9 86
2020 Suç Oyuncu 6.7 194
2019 48 Komedi Oyuncu    
2019 48 Komedi Oyuncu 4.4 344
2019 Dram Oyuncu 6.0 64
2019 48 Komedi Oyuncu 4.4 490
2018 47 Fantastik Oyuncu 6.7 91,953

Son Portre
2017 46 Biyografi Oyuncu 6.2 6,062
2017 46 Komedi Oyuncu 6.1 4,060
2017 Dram Oyuncu 7.4 1,114

Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal
2016 45 Komedi Oyuncu 4.6 4,722
2016 45 Komedi Oyuncu 5.5 593
2016 45 Oyuncu 4.5 178
2016 45 Oyuncu
Senarist
5.0 202
2015 44 Dram Oyuncu 6.2 268
2015 44 Komedi Oyuncu 5.1 467
2015 44 Dram Oyuncu 6.2 186

Fransız Kadınları
2014 43 Komedi Oyuncu 5.3 2,336
2014 43 Oyuncu 6.3 730
2014 43 Gerilim Oyuncu 5.6 419
2014 43 Dram Oyuncu 6.2 394

Benim Adım Hmmm...
2013 42 Dram Oyuncu 5.4 180
2013 42 Dram Oyuncu 6.6 879
2013 42 Komedi Oyuncu 5.1 119
2012 41 Dram Oyuncu    
2012 41 Komedi Oyuncu 5.1 298

Günah Keçisi
2012 41 Dram Oyuncu 7.2 5,345

Başka Bir Kadın
2012 41 Komedi Yönetmen
Senarist
6.3 2,493

İsyan
2011 40 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,876

Gececi
2011 40 Dram Oyuncu 6.4 740
2010 39 Komedi Oyuncu 6.3 243

1942 Yazı
2010 39 Dram Oyuncu 7.0 9,357

Red Kit
2009 38 Macera Oyuncu 4.7 4,519
2009 38 Dram Oyuncu 6.1 121

Mucize
2009 38 Dram Oyuncu 6.9 3,728
2009 38 Dram Oyuncu
Senarist
6.4 235

İntikam Peşinde
2009 38 Aksiyon Oyuncu 6.5 6,992
2009 38 Komedi Oyuncu 5.2 307
2008 37 Oyuncu 6.8 92
2008 37 Biyografi Oyuncu 6.3 887

Sıfır Noktası
2007 36 Dram Oyuncu 6.4 691

Kaldırım Serçesi
2007 36 Biyografi Oyuncu 7.6 90,677
2007 36 Dram Oyuncu 6.4 581
2007 Suç Oyuncu 7.1 89

Miras
2006 35 Dram Oyuncu 6.9 757
2005 34 Komedi Oyuncu 4.7 143
2005 34 Romantik Oyuncu 6.5 240
2004 33 Oyuncu 4.7 40

Yarın Taşınıyoruz
2004 33 Komedi Oyuncu 5.9 497
2003 32 Suç Oyuncu 5.3 69
2003 32 Suç Oyuncu 6.8 1,267
2003 32 Komedi Oyuncu 7.0 4,805
2002 31 Dram Oyuncu 6.9 265

Babanı Sev
2002 31 Dram Oyuncu 6.2 635
2001 30 Komedi Oyuncu 5.7 38
2001 30 Komedi Oyuncu 5.3 864
2001 30 Komedi Oyuncu 6.9 1,846
2000 29 Biyografi Oyuncu 6.8 1,312
2000 29 Biyografi Oyuncu 6.1 1,833

Tutsak
2000 29 Dram Oyuncu 6.0 1,952
2000 Dram Oyuncu 8.0 109
2000 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 176

Gigantic
1999 28 Komedi 7.6 4,889
1999 28 Dram Oyuncu 6.9 396
1997 26 Dram Oyuncu 6.1 86

Sessizliğin Ötesi
1996 25 Dram Oyuncu 7.4 4,585
1996 25 Komedi Oyuncu 6.2 755
1994 23 Dram Oyuncu 6.5 94
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
1994 23 Dram Oyuncu 6.1 131
- Komedi Oyuncu 5.8 161
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024