Giriş Kayıt
Laurent Terzieff

Laurent Terzieff (75)


Oyuncu

Laurent Tchemerzine, 27 Haziran 1935 Toulouse, Haute-Garonne, Fransa doğumlu oyuncu.

Samanyolu (1969), Medea (1969), Kapò (1960), Her Zaman Bir Gangster Olmayı Hayal Etmiştim (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Laurent Terzieff, 02 Temmuz 2010 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Laurent Tchemerzine
Doğum Tarihi: 27 Haziran 1935
Ölüm Tarihi: 02 Temmuz 2010
Doğum Yeri: Toulouse, Haute-Garonne, Fransa
Diğer Bir İsmi: Loran Terzijev
Burcu: Yengeç
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Miras 2
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 8,039
2009 74 Dram Oyuncu 5.2 83

Her Zaman Bir Gangster Olmayı Hayal Etmiştim
2007 72 Komedi Oyuncu 7.1 2,121
2006 71 Dram Oyuncu 8.0 8
2005 70 Belgesel Oyuncu 6.0 44
2005 70 Komedi Oyuncu 5.9 1,207
2002 67 Dram Oyuncu 5.8 225
2000 65 Biyografi Oyuncu 6.6 108

Speaking Of Bunuel
2000 65 Belgesel Oyuncu 7.3 358
1995 60 Oyuncu 6.9 306

Tohum Yeşerince
1993 58 Dram Oyuncu 7.1 5,430
1989 54 Biyografi Oyuncu 6.2 273
1989 54 Fantastik Oyuncu 5.9 721
1987 52 Biyografi Oyuncu 6.2 82
1985 50 Dram Oyuncu 6.5 320
1985 50 Komedi Oyuncu 5.7 2,157
1980 45 Dram Oyuncu 7.5 24
1978 43 Dram Oyuncu 6.7 36

Tatar Çölü
1976 41 Dram Oyuncu 7.5 2,377

Santiago'da Yağmur
1975 40 Dram Oyuncu 6.5 315
1974 39 Belgesel Oyuncu 6.7 376
1970 35 Dram Oyuncu 6.6 276
1969 34 Dram Oyuncu 6.9 5,151

Samanyolu
1969 34 Komedi Oyuncu 7.4 7,766
1968 33 Dram Oyuncu 6.7 739
1968 33 Dram Oyuncu 7.1 1,577

Tatli baslangiç
1967 32 Dram Oyuncu 5.4 280
1962 27 Komedi Oyuncu 6.0 74
1962 27 Komedi Oyuncu 6.3 606

Aşk Kadını
1961 26 Dram Oyuncu 6.1 346
1960 25 Dram Oyuncu 7.6 2,398
1959 24 Belgesel Oyuncu 7.6 778
1959 24 Dram Oyuncu 7.1 650
1959 24 Dram Oyuncu 6.2 56
1958 23 Dram Oyuncu 7.1 651
1958 23 Komedi Oyuncu 6.4 93
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023