Giriş Kayıt
David Tennant

David Tennant


Oyuncu, Yapımcı

David Tennant, oyuncu, yapımcı.

2011 yılının Aralık ayında Georgia Tennant ile evlendi. Çiftin 5 çocukları olmuştur.

Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005), Doctor Who (2005), Jessica Jones (2015), Broadchurch (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

9.8 (70 Oy)
  • Currently 195.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 8.0 48,505

Muhteşem Kedi Maurice
2022 Animasyon Oyuncu 6.2 3,600
2022 Suç Oyuncu 6.4 2,969
2022 Dram Oyuncu 7.7 170,704

Chip ile Dale Kurtarma Ekibi
2022 Animasyon Oyuncu 7.0 46,901
2021 Macera Oyuncu
Yapımcı
7.2 12,125
2021 Müzik Oyuncu 8.6 237

Gürültü Ailesi
2021 Animasyon Oyuncu 6.1 2,865
2021 Animasyon Oyuncu 7.0 86
2020 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.8 6,263
2020 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.5 9,725
2020 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.6 4,289

Criminal: Birleşik Krallık
2019 Suç Oyuncu 7.7 21,412
2019 Komedi Oyuncu 8.0 112,296

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya
2019 Animasyon Oyuncu 7.4 150,371
2019 Animasyon Oyuncu 7.2 1,729

İskoçya Kraliçesi Mary
2018 Biyografi Oyuncu 6.3 55,279
2018 Dram Oyuncu 8.2 1,573
2018 Komedi Oyuncu 5.1 3,300
2018 Suç Oyuncu 6.4 26,058
2018 Animasyon Oyuncu 8.2 48,343
2017 Komedi Oyuncu 6.0 2,986
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 1,174
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 63,569
2017 Aksiyon Oyuncu 7.7 7,851
2017 Belgesel Oyuncu 7.9 554
2017 Biyografi Oyuncu 6.0 1,719
2017 Animasyon Oyuncu 8.3 12,091
2016 Komedi Oyuncu 6.0 6,700
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,786
2015 Belgesel Oyuncu 7.4 510
2015 Aksiyon Oyuncu 7.9 226,659
2015 Animasyon Oyuncu 8.2 8,219

Tatilde Ne Yaptık
2014 Komedi Oyuncu 6.9 24,579

Postacı Pat
2014 Animasyon Oyuncu 4.7 1,937
2014 Belgesel Oyuncu 7.3 507
2014 Komedi Oyuncu 7.8 3,126
2014 Belgesel Oyuncu 8.0 159
2014 Gizem Oyuncu 7.0 6,941
2013 Macera Oyuncu 9.3 19,800
2013 Komedi Oyuncu 8.5 2,062
2013 Dram Oyuncu 8.4 543
2013 Suç Oyuncu 8.4 127,125
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,629
2013 Dram Oyuncu 7.1 1,831
2013 Dram Oyuncu 7.5 6,919
2013 Oyuncu 8.4 436
2012 Komedi Oyuncu 5.3 4,391
2012 Belgesel Oyuncu 8.4 421

Ejderhalar: Berk'in Binicileri
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 13,409
2012 Animasyon Oyuncu 6.5 518
2012 Belgesel Oyuncu 8.0 197

Korsanlar
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 51,382
2012 Dram Oyuncu 6.7 323
2012 Belgesel Oyuncu 8.4 619

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 14,758
2012 Belgesel Oyuncu    

Sahte Gelin
2011 Komedi Oyuncu 6.1 12,559

Korku Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 6.4 113,068
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 40
2011 Dram Oyuncu 7.3 13,112
2011 Komedi Oyuncu 7.7 2,271

Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları
2011 Animasyon Oyuncu 5.6 2,163
2011 Belgesel Oyuncu 8.0 925
2011 Komedi Oyuncu 8.5 1,139
2010 Dram Oyuncu 7.7 1,709

Kutup Ayıları: Buzdaki Casus
2010 Belgesel Oyuncu 8.1 240

Balık Oltası
2010 Animasyon Oyuncu 4.9 4,119

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 800,080
2010 Dram Oyuncu 8.2 75

Kayıp Hazine
2009 Macera Oyuncu 5.3 8,861
2009 Dram Oyuncu 8.1 3,794
2009 Animasyon Oyuncu 6.4 1,188
2009 Dram Oyuncu 6.4 5,699
2009 Belgesel Oyuncu 8.3 70
2009 Macera Oyuncu 7.4 5,638
2009 Belgesel Oyuncu 8.2 14
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 67
2008 Biyografi Oyuncu 7.2 7,629

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 120,120
2008 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 850
2007 Komedi Oyuncu 8.9 2,677
2007 Macera Oyuncu 8.4 3,380
2007 Komedi Oyuncu 6.4 660
2007 Animasyon Oyuncu 6.4 1,036
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,172
2007 Dram Oyuncu 7.4 6,748
2007 Belgesel Oyuncu 6.0 96
2006 Animasyon Oyuncu 5.8 4,852
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 6,944
2006 Dram Oyuncu 7.3 467
2006 Komedi Oyuncu 7.2 4,293
2005 Macera Oyuncu 8.6 246,331
2005 Dram Oyuncu 6.8 1,791

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Oyuncu 7.7 681,094
2005 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 244

Figüran
2005 Komedi Oyuncu 8.3 60,349
2005 Dram Oyuncu 5.1 731
2005 Biyografi Oyuncu 7.8 5,435
2004 Komedi Oyuncu 7.9 2,552

Pür Neşe
2003 Komedi Oyuncu 6.5 6,307
2002 Komedi Oyuncu 8.7 126,611
1998 Komedi Oyuncu 6.0 2,643

Yasak Aşk
1996 Dram Oyuncu 6.9 11,114
1994 Oyuncu 8.6 1,174
1990 Komedi Oyuncu 7.9 5,471
1983 Belgesel Oyuncu 8.6 773
1981 News Oyuncu 3.6 2,764
1952 News Oyuncu 4.6 2,455
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024