Giriş Kayıt
Türker Tekin

Türker Tekin (84)


Oyuncu

Türker Tekin, 01 Ocak 1940 Turgutlu, Manisa, Türkiye doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1940
Doğum Yeri: Turgutlu, Manisa, Türkiye
5.0 (2 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 6.1 123
2007 Dram Oyuncu 5.8 442
2006 66 Suç Oyuncu 6.0 718
1984 44 Dram Oyuncu 3.6 39
1979 39 Dram Oyuncu 6.0 67
1977 37 Komedi Oyuncu 8.5 21,543
1977 37 Oyuncu 6.8 1,323
1976 36 Komedi Oyuncu 8.8 21,172
1975 35 Komedi Oyuncu 5.8 78
1974 34 Dram Oyuncu 5.3 44
1965 25 Dram Oyuncu 6.6 131
1965 25 Komedi Oyuncu 4.7 44
1964 24 Dram Oyuncu 5.6 169
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film