Giriş Kayıt
Mark Teague

Mark Teague


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Animasyon, Yapım Tasarımcısı

Mark Teague, sanat bölümü, görsel efekt, animasyon, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yes Men İsyanda
2014 Belgesel Animasyon 6.8 688
2013 Belgesel Görsel Efekt 5.9 31
2007 Korku Yapım Tasarımcısı
Görsel Efekt
3.8 228
2004 Komedi Oyuncu
Sanat Bölümü
Editorial Department
5.9 1,217
2001 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 9,273
1998 Animasyon Sanat Bölümü 4.9 12,419
1998 Aksiyon Animasyon 5.7 791
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,262) The 100 (1,616) La casa de papel (1,371) Euphoria (1,185) Legion (1,135) Chernobyl (1,133) Mindhunter (1,125) Fear the Walking Dead (1,101) The Big Bang Theory (1,095) Big Little Lies (957)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019