Giriş Kayıt
Steven Taylor

Steven Taylor


Oyuncu

Steven Taylor, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Oyuncu 6.2 79,652
2005 Korku Oyuncu 4.6 74
2002 Dram Oyuncu 6.3 240
2001 Komedi Oyuncu 6.0 563
2001 Dram Oyuncu 6.7 1,208

Kurt Kızlar
2000 Dram Oyuncu 6.8 38,525
1996 Komedi Oyuncu 4.7 4,272
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,010) The 100 (1,639) La casa de papel (1,249) Fear the Walking Dead (1,247) Euphoria (1,242) Chernobyl (1,098) The Big Bang Theory (1,087) Legion (1,003) Mindhunter (979) Big Little Lies (906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019