Giriş Kayıt
Mandala Tayde

Mandala Tayde (48)


Oyuncu

Mandala Tayde, 27 Nisan 1975 Frankfurt, Almanya doğumlu oyuncu.

Santa Maradona (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1975
Doğum Yeri: Frankfurt, Almanya
Diğer Bir İsmi: Manadala tayde
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 31 Korku Oyuncu 4.5 434

Benim Çılgın Türk Düğünüm
2006 31 Komedi Oyuncu 5.7 488
2004 Komedi Oyuncu 8.0 18
2001 26 Komedi Oyuncu 8.1 75,449
1997 22 Komedi Oyuncu 5.9 1,366
1996 Aksiyon Oyuncu 6.3 247
1996 Dram Oyuncu 2.3 136
1995 Suç Oyuncu 7.5 415
1967 Suç Oyuncu 7.4 247
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024