Giriş Kayıt
Nezahat Tanyeri

Nezahat Tanyeri (69)


Oyuncu

Nezahat Tanyeri, 01 Ocak 1917 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Çöpçüler Kralı (1977) yapımıyla biliniyor.

Nezahat Tanyeri, 05 Aralık 1986 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1917
Ölüm Tarihi: 05 Aralık 1986
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Nezahat Dilligil
5.8 (4 Oy)
  • Currently 115/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 69 Dram Oyuncu 5.4 119
1977 60 Komedi Oyuncu 8.5 21,537
1975 58 Komedi Oyuncu 8.4 7,387
1974 57 Dram Oyuncu 5.4 215
1972 55 Oyuncu 6.3 31
1970 53 Romantik Oyuncu 6.7 72
1965 48 Dram Oyuncu 6.6 124
1965 48 Dram Oyuncu 5.2 7
1962 45 Romantik Oyuncu 6.2 17
1962 45 Dram Oyuncu 6.2 70
1961 44 Dram Oyuncu    
1961 44 Dram Oyuncu 6.1 23
1956 39 Dram Oyuncu 6.8 7
1951 34 Dram Oyuncu 6.9 9
1949 32 Dram Oyuncu    
1949 32 Dram Oyuncu    
1944 27 Dram Oyuncu 5.9 9
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film