Giriş Kayıt
Takashi Taniguchi

Takashi Taniguchi (70)


Oyuncu

Takashi Taniguchi, 08 Mayıs 1942 doğumlu oyuncu.

Ölüm Oyunu (2000) yapımıyla biliniyor.

Takashi Taniguchi, 26 Aralık 2012 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1942
Ölüm Tarihi: 26 Aralık 2012
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 481
2011 Animasyon Oyuncu 7.5 1,635
2010 Aksiyon Oyuncu 8.0 141

Zirve. Nirengi Taşı Kayıtları
2009 67 Macera Oyuncu 6.6 172
2009 67 Animasyon Oyuncu 6.4 366
2007 65 Fantastik Oyuncu 5.4 332
2007 65 Aksiyon Oyuncu 5.8 225
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 2,474

Ölüm Oyunu 2: İntikam
2003 61 Aksiyon Oyuncu 4.7 18,541

Ölüm Oyunu
2000 58 Aksiyon Oyuncu 7.6 160,305

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.7 57,303
1998 56 Animasyon Oyuncu 7.4 1,667
1995 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,886
1994 52 Dram Oyuncu 6.3 156
1990 48 Animasyon Oyuncu 7.0 188
1985 Animasyon Oyuncu 8.4 144
1972 Aksiyon Oyuncu 7.9 553
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019