Giriş Kayıt
Yukari Tamura

Yukari Tamura (46)


Oyuncu

Yukari Tamura, 27 Şubat 1976 Fukuoka, Japonya doğumlu oyuncu.

Naruto: Shippûden (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Şubat 1976
Doğum Yeri: Fukuoka, Japonya
Diğer Bir İsmi: Yukari Tsumura
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu 7.1 172
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 906
2018 Animasyon Oyuncu 8.4 9,695
2017 41 Animasyon Oyuncu 7.3 4,127
2017 41 Animasyon Oyuncu 7.0 53
2017 41 Animasyon Oyuncu 7.6 1,311
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu 5.7 333
2016 40 Animasyon Oyuncu 5.7 73
2016 Animasyon Oyuncu 7.1 2,307
2016 Animasyon Oyuncu 5.9 171
2015 39 Animasyon Oyuncu 7.8 11,012
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 11,030
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 528
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 260
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 834
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 25,297
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 1,977
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 189
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 16,451
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 571
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 54
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 152
2013 37 Animasyon Oyuncu 7.8 8,747
2013 37 Aksiyon Oyuncu 7.2 52
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 753
2013 Animasyon Oyuncu 8.1 600
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 217
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 14,925
2012 36 Animasyon Oyuncu 7.6 7,455
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 940
2012 36 Macera Oyuncu 7.6 97
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 657
2012 Aksiyon Oyuncu 8.6 452
2011 Animasyon Oyuncu 6.1 131
2011 35 Animasyon Oyuncu 7.1 5,320
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 1,454
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 2,360
2011 Animasyon Oyuncu 8.8 64,032
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 25
2010 Animasyon Oyuncu 6.4 1,568
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 1,542
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 1,474
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 780
2009 33 Animasyon Oyuncu 7.0 3,900
2009 Animasyon Oyuncu 6.3 569
2009 Animasyon Oyuncu 5.9 281
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 224
2009 Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 8.6 11,532
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 8,373
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 9,666
2008 Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 6.6 346
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 60
2007 Animasyon Oyuncu 6.3 44
2007 31 Animasyon Oyuncu 6.7 4,288
2007 Animasyon Oyuncu 6.4 54
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 2,507
2007 31 Animasyon Oyuncu 6.9 223
2007 Animasyon Oyuncu 7.3 71
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 547
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 130,582
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 1,573
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 5,935
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 10,530
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 1,100
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 12,145
2005 29 Animasyon Oyuncu 5.7 88
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 2,790
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 1,445
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 807
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 81
2004 28 Animasyon Oyuncu 6.0 88
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 693
2003 Animasyon Oyuncu 6.2 110
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 105,722
2002 Komedi Oyuncu 6.9 1,209
2001 Animasyon Oyuncu 6.9 1,141
2000 24 Animasyon Oyuncu 6.4 799
1997 21 Aksiyon Oyuncu 6.5 817
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023