Giriş Kayıt
Tetsurô Tanba

Tetsurô Tanba (84)


Oyuncu, Yapımcı

Shozaburo Tanba, 17 Temmuz 1922 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu, yapımcı.

İnsan İki Kere Yaşar (1967), Harakiri (1962), Sanbiki no samurai (1964), Goyôkin (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Tetsurô Tanba, 24 Eylül 2006 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Shozaburo Tanba
Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1922
Ölüm Tarihi: 24 Eylül 2006
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Tetsuro Tamba | Tetsurô Tamba | Tetzuro Tamba | Te
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 84 Macera Oyuncu 5.6 1,543
2005 83 Fantastik Oyuncu 6.3 136
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 101

Öküz Kafalı Zebani
2003 81 Suç Oyuncu 6.9 12,717
2003 81 Aksiyon Oyuncu 6.8 678
2003 81 Aksiyon Oyuncu 5.4 81

Alacakaranlık Samurayı
2002 80 Dram Oyuncu 8.1 25,451

11 Eylül
2002 80 Dram Oyuncu 6.9 5,921

Sihirli Kedi
2002 80 Animasyon Oyuncu 7.2 54,264
2002 80 Belgesel Oyuncu 6.5 750
2002 80 Suç Oyuncu 6.7 1,701
2002 80 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,343
2002 Dram Oyuncu 7.8 38

Katakurilerin Sevinci
2001 79 Komedi Oyuncu 6.9 10,013
2001 79 Korku Oyuncu 3.6 214
2000 78 Dram Oyuncu 6.6 107
2000 78 Aile Oyuncu 5.2 255
1999 77 Dram Oyuncu 6.6 188
1999 77 Korku Oyuncu 4.6 343
1998 76 Dram Oyuncu 6.0 268

Ricky'nin Hikayesi
1991 69 Aksiyon Oyuncu 7.0 14,990
1991 69 Suç Oyuncu 6.5 299
1989 67 Fantastik Oyuncu 5.4 135
1989 67 Aksiyon Oyuncu 6.3 218
1989 67 Oyuncu 5.9 28
1989 67 Aksiyon Oyuncu 6.9 699
1988 66 Komedi Oyuncu 6.7 717
1987 Oyuncu    
1985 63 Suç Oyuncu 5.8 27
1984 62 Dram Oyuncu 6.8 123
1984 62 Dram Oyuncu 6.2 86
1984 62 Dram Oyuncu 6.9 114
1983 61 Dram Oyuncu 7.0 356
1982 60 Dram Oyuncu 6.8 568
1982 Macera Oyuncu 7.7 1,307
1981 59 Dram Oyuncu 6.4 39
1981 59 Dram Oyuncu 6.9 105

Samurayın Yeniden Dirilişi
1981 59 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,180
1981 59 Aksiyon Oyuncu 6.5 34
1981 59 Aksiyon Oyuncu 5.3 438
1980 58 Aksiyon Oyuncu 6.1 770
1980 58 Dram Oyuncu 6.6 336
1979 57 Aksiyon Oyuncu 6.6 166
1979 57 Aksiyon Oyuncu 7.0 577
1979 57 Aksiyon Oyuncu 6.9 54
1978 56 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,665
1978 56 Aksiyon Oyuncu 7.2 586
1978 56 Suç Oyuncu 6.1 197
1978 56 Dram Oyuncu 6.8 74
1978 56 Aksiyon Oyuncu 6.6 435
1978 56 Dram Oyuncu 6.6 165

Uzay Yolu
1978 56 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,646
1977 55 Dram Oyuncu 6.8 215
1977 55 Suç Oyuncu 6.4 97
1977 55 Aksiyon Oyuncu 6.6 333
1976 54 Dram Oyuncu 6.7 72
1976 54 Aksiyon Oyuncu 6.5 511

Tüm İnsanlar Kardeştir
1975 53 Aksiyon Oyuncu 6.4 395

Cehennem Treni
1975 53 Suç Oyuncu 6.8 1,721
1974 52 Suç Oyuncu 7.3 1,534
1974 52 Dram Oyuncu 6.6 1,000
1974 52 Aksiyon Oyuncu 6.9 465
1973 51 Gerilim Oyuncu 5.5 522
1973 51 Aksiyon Oyuncu 6.8 681
1973 51 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,533
1972 50 Dram Oyuncu 7.9 1,168
1972 50 Aksiyon Oyuncu 6.3 143
1972 50 Aksiyon Oyuncu 6.6 98
1972 50 Aksiyon Oyuncu 6.5 849
1971 49 Dram Oyuncu 7.2 1,180
1971 49 Suç Oyuncu 7.2 617
1971 49 Dram Oyuncu 6.9 464
1970 48 Komedi Oyuncu 6.8 267
1970 48 Aksiyon Oyuncu 6.6 73

5 Kişilik Ordu
1969 47 Western Oyuncu 6.6 1,770
1969 Aksiyon Oyuncu 6.5 61
1969 47 Oyuncu 7.1 101
1969 47 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,616
1968 46 Dram Oyuncu 6.7 24
1968 46 Komedi Oyuncu 6.8 391
1968 46 Korku Oyuncu 6.4 333

İnsan İki Kere Yaşar
1967 45 Aksiyon Oyuncu 6.8 117,434
1966 44 Aksiyon Oyuncu 6.9 368
1965 43 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,858
1965 43 Aksiyon Oyuncu 7.4 104
1965 43 Suç Oyuncu 7.0 292
1964 42 Macera Oyuncu 6.4 1,136

Hayalet Öyküsü
1964 42 Fantastik Oyuncu 7.9 19,958
1964 42 Dram Oyuncu 7.6 515
1964 42 Aksiyon Oyuncu 7.1 968
1964 42 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.6 3,987
1964 42 Oyuncu 6.5 114
1964 42 Dram Oyuncu 7.3 78

13. Suikastçi
1963 41 Macera Oyuncu 7.4 1,044
1962 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 159

Harakiri
1962 40 Dram Oyuncu 8.6 68,443
1961 39 Suç Oyuncu 7.0 74
1961 39 Dram Oyuncu 7.1 869

Domuzlar ve Savaş Gemileri
1961 39 Dram Oyuncu 7.5 2,579
1961 39 Aksiyon Oyuncu 6.3 212
1960 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 65
1960 38 Aksiyon Oyuncu 5.9 34
1958 36 Suç Oyuncu 6.7 127
1957 35 Korku Oyuncu 6.6 297
1956 Oyuncu    
1956 34 Aksiyon Oyuncu 6.4 111
1955 33 Dram Oyuncu 6.3 22
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024