Giriş Kayıt
Riki Takeuchi

Riki Takeuchi (60)


Oyuncu

Chikara Takeuchi, 04 Ocak 1964 Oita, Japonya doğumlu oyuncu.

Dead or Alive: Hanzaisha (1999), Dead or Alive 2: Runaway (2000), Dai-Nihonjin (2007), Roma Hamamı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Chikara Takeuchi
Doğum Tarihi: 04 Ocak 1964
Doğum Yeri: Oita, Japonya
Diğer Bir İsmi: Chikara Takeuchi
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.80 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 54 Oyuncu 6.0 354
2017 Dram Oyuncu 6.1 141
2015 51 Komedi Oyuncu 6.3 1,556

Tokyo Çetesi
2014 50 Dram Oyuncu 6.4 3,652
2014 50 Komedi Oyuncu 6.1 828
2014 Komedi Oyuncu 7.1 31
2014 50 Komedi Oyuncu 6.6 383

Roma Hamamı
2012 48 Komedi Oyuncu 6.4 2,708
2011 Komedi Oyuncu 6.6 215
2009 45 Komedi Oyuncu 5.8 639
2008 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,983
2008 44 Animasyon Oyuncu 6.8 2,033
2007 43 Komedi Oyuncu 6.2 4,003
2007 43 Aksiyon Oyuncu 5.6 253
2006 42 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,197
2005 41 Animasyon Oyuncu 6.9 1,297
2005 41 Komedi Oyuncu 6.4 462

Evrendeki Son Yaşam
2003 39 Komedi Oyuncu 7.5 11,585
2003 39 Aksiyon Oyuncu 6.8 681

Ölüm Oyunu 2: İntikam
2003 39 Aksiyon Oyuncu 4.6 21,504
2002 38 Suç Oyuncu 6.7 1,711
2002 38 Komedi Oyuncu 5.6 2,805

Dead or Alive 2: Runaway
2000 36 Suç Oyuncu 6.7 4,109
1999 35 Suç Oyuncu 6.7 8,587
1998 34 Aksiyon Oyuncu 6.3 61
1998 34 Oyuncu 4.4 27
1996 32 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,839
1991 Dram Oyuncu 8.3 133
1991 27 Aksiyon Oyuncu 6.4 45
1988 24 Korku Oyuncu 7.1 501
1987 23 Oyuncu 6.1 40
1986 22 Suç Oyuncu 6.3 221
1986 22 Oyuncu 7.4 237
1986 22 Dram Oyuncu 7.3 698
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film