Giriş Kayıt
Ken Takakura

Ken Takakura (83)


Oyuncu

Goichi Oda, 16 Şubat 1931 Kita-Kyushu City, Japonya doğumlu oyuncu.

Kara Yağmur (1989), Mr. Baseball (1992), Yakuza (1974), Tek Başına Binlerce Mil (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Ken Takakura, 10 Kasım 2014 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Goichi Oda
Doğum Tarihi: 16 Şubat 1931
Ölüm Tarihi: 10 Kasım 2014
Doğum Yeri: Kita-Kyushu City, Japonya
Diğer Bir İsmi: Takakura Ken
Burcu: Kova
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 81 Dram Oyuncu 6.9 464

Tek Başına Binlerce Mil
2005 74 Dram Oyuncu 7.3 5,470
1999 68 Dram Oyuncu 7.2 1,225
1994 63 Oyuncu 6.4 518
1992 61 Komedi Oyuncu 6.0 11,696

Kara Yağmur
1989 58 Aksiyon Oyuncu 6.6 56,181

Buddies
1989 58 Oyuncu 6.8 117
1985 54 Oyuncu 6.7 261
1983 52 Dram Oyuncu 6.5 95

Antarktika
1983 52 Macera Oyuncu 7.6 1,672
1981 50 Dram Oyuncu 7.0 258
1980 49 Dram Oyuncu 7.6 623
1978 47 Suç Oyuncu 6.1 180
1978 47 Suç Oyuncu 6.7 148
1977 46 Dram Oyuncu 6.8 195

Sarı Mendil
1977 46 Komedi Oyuncu 7.4 1,190
1976 45 Aksiyon Oyuncu 6.8 537
1975 44 Aksiyon Oyuncu 6.2 43

Cehennem Treni
1975 44 Suç Oyuncu 6.8 1,414

Yakuza
1974 43 Aksiyon Oyuncu 7.2 9,330
1974 43 Suç Oyuncu 5.6 57
1973 42 Aksiyon Oyuncu 6.1 252
1972 41 Suç Oyuncu 6.6 57
1972 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 16
1971 40 Oyuncu 7.3 13
1971 40 Aksiyon Oyuncu 6.4 36
1970 39 Aksiyon Oyuncu 7.6 45

Kahramanlar Alayı
1970 39 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,691
1970 39 Suç Oyuncu 5.2 36
1970 Oyuncu 7.4 53
1969 38 Aksiyon Oyuncu 6.9 206
1969 38 Aksiyon Oyuncu 5.9 16
1969 38 Oyuncu 7.3 34
1969 38 Aksiyon Oyuncu 7.0 67
1968 37 Dram Oyuncu 6.6 30

Theater Of Life Hishakaku
1968 37 Suç Oyuncu 7.1 25
1968 37 Dram Oyuncu 6.1 66
1967 36 Savaş Oyuncu 6.8 26
1967 36 Aksiyon Oyuncu 7.1 57
1966 35 Aksiyon Oyuncu 6.4 36
1966 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 47
1965 34 Aksiyon Oyuncu 6.8 20
1965 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 57
1965 34 Aksiyon Oyuncu 6.9 206
1965 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 172
1965 34 Suç Oyuncu 7.0 264
1965 34 Suç Oyuncu 7.9 1,078
1964 33 Aksiyon Oyuncu 7.3 193
1964 33 Aksiyon Oyuncu 7.4 149
1964 33 Oyuncu    
1964 33 Oyuncu 7.1 70
1964 33 Dram Oyuncu 7.4 71
1963 32 Dram Oyuncu 6.9 170
1957 26 Dram Oyuncu 6.4 14
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023