Giriş Kayıt
Natsuko Takahashi

Natsuko Takahashi


Senarist, Animasyon, Müzisyen

Natsuko Takahashi, senarist, animasyon, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Senarist 4.8 259
2017 Animasyon Müzik 6.5 2,969
2016 Animasyon Senarist 4.9 349
2015 Komedi Senarist 6.8 538
2015 Komedi Senarist 6.7 634
2015 Animasyon Senarist 7.8 2,182
2014 Animasyon Senarist 8.0 5,056
2014 Animasyon Senarist 7.4 218
2011 Animasyon Senarist 6.2 61
2011 Animasyon Senarist 7.4 15,129
2010 Dram Senarist 6.2 452
2009 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.8 1,857
2009 Animasyon Senarist 6.8 607
2008 Animasyon Senarist 6.9 345
2008 Animasyon Senarist 7.1 2,699
2007 Animasyon Çeşitli 7.1 209
2007 Animasyon Senarist 6.1 161
2007 Animasyon Senarist 7.1 587
2007 Dram Senarist 7.8 1,992
2007 Senarist    
2006 Animasyon Senarist 7.8 2,168
2006 Animasyon Senarist 5.8 317
2006 Animasyon Senarist 6.7 130
2006 Animasyon Senarist 7.4 1,982
2005 Animasyon Senarist 7.4 99
2005 Animasyon Senarist    
2005 Animasyon Senarist 6.8 498
2004 Animasyon Senarist 7.5 764
2004 Animasyon Senarist 7.1 1,562
2004 Animasyon Senarist 8.2 69,441
2004 Animasyon Senarist 7.9 2,735
2004 Animasyon Senarist 7.1 1,670
2004 Animasyon Senarist 7.6 4,441

Metal Simyacı
2003 Animasyon Senarist 8.5 77,898
2003 Dram Senarist    
2000 Aksiyon Senarist 7.0 917
2000 Senarist    

Yüreğinin Sesi
1995 Animasyon Animasyon 7.8 73,012
1989 Aile Animasyon 7.1 8,290
1988 Animasyon Animasyon 8.0 205,903
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film