Giriş Kayıt
Miyuki Takahashi

Miyuki Takahashi


Senarist

Miyuki Takahashi, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist 8.1 437
2014 Komedi Senarist    
2010 Komedi Senarist 6.2 19
2009 Dram Senarist 6.6 54
2003 Senarist    
1998 Dram Senarist 5.5 74
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019