Giriş Kayıt
Catherine Taber

Catherine Taber (44)


Oyuncu

Catherine Anne Taber, 30 Aralık 1979 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

X-Men Legends II: Rise of Apocalypse (2005), (2008) Yıldız Savaşları: Klon Savaşları (2008), (2005) Cennet Gibi (2005), (2008) Star Wars: Klon Savaşları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Catherine Anne Taber
Doğum Tarihi: 30 Aralık 1979
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Cat Taber | Cat Tabor
Takma İsmi: Cat
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.6 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Komedi Oyuncu    

Gürültü Ailesi
2021 42 Animasyon Oyuncu 6.1 2,788
2021 42 Animasyon Oyuncu 5.6 1,784
2020 Animasyon Oyuncu 7.7 1,772
2020 Dram Oyuncu 4.2 11,061
2019 40 Gerilim Oyuncu 3.6 321
2017 Animasyon Oyuncu 6.0 262
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 8,109
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 134
2016 37 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 66

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 36 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.8 968,611
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 3,496

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 57,295
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,342
2013 Korku Oyuncu 4.5 222
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 688
2012 Aksiyon Oyuncu 5.1 822
2012 33 Animasyon Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,315
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,862
2010 Animasyon Oyuncu 5.9 3,151
2010 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,371
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 844
2009 30 Animasyon Oyuncu 5.6 1,431
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,316
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 9,888

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 118,246

Star Wars: Klon Savaşları
2008 29 Animasyon Oyuncu 5.9 72,461
2008 Aksiyon Oyuncu 8.0 7,998

Cennet Gibi
2005 26 Komedi Oyuncu 6.7 116,851
2005 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,050
2003 Aksiyon Oyuncu 9.5 9,221
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 45,970
1998 19 Dram Oyuncu 4.3 938
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024