Giriş Kayıt
Susi Sánchez

Susi Sánchez


Oyuncu

Susi Sánchez, València, València, Comunitat Valenciana, İspanya doğumlu oyuncu.

Acı Süt (2009), La enfermedad del domingo (2018), Uyuyan Ses (2011), 15 años y un día (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: València, València, Comunitat Valenciana, İspanya
Diğer Bir İsmi: Asunción Sánchez Abellán | Asunción Sánchez | Susa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2022 Oyuncu 8.0 7
2021 Aksiyon Oyuncu 6.2 629

Şantaj
2021 Suç Oyuncu 7.9 16,352
2020 Suç Oyuncu 6.2 7,561
2020 Gerilim Oyuncu 6.2 129
2019 Dram Oyuncu 6.7 1,511

Acı ve Zafer
2019 Dram Oyuncu 7.5 63,077
2018 Gerilim Oyuncu 6.8 427
2018 Oyuncu 6.4 335
2018 Dram Oyuncu 6.9 4,012
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 985
2017 Gerilim Oyuncu 6.4 17,741
2017 Aksiyon Oyuncu 8.2 531,511
2016 Dram Oyuncu 7.1 33,902
2015 Dram Oyuncu 5.3 275
2015 Komedi Oyuncu 7.3 13,885
2015 Oyuncu 7.4 733
2013 Dram Oyuncu 6.2 222

Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Oyuncu 5.6 24,751
2013 Oyuncu 5.7 1,382

İçinde Yaşadığım Deri
2011 Gerilim Oyuncu 7.6 165,728
2011 Dram Oyuncu 8.3 11,194

Uyuyan Ses
2011 Dram Oyuncu 7.2 2,605
2011 Dram Oyuncu 7.6 1,112
2011 Dram Oyuncu 6.7 313

Ben de
2009 Dram 7.2 2,829

Acı Süt
2009 Dram Oyuncu 6.7 7,344
2009 Dram Oyuncu 7.4 137
2008 Dram Oyuncu 7.4 320
2008 Dram Oyuncu 6.1 387
2006 Oyuncu 8.7 1,171

Dolandırıcı
2004 Suç Oyuncu 6.7 1,051
2004 Gerilim Oyuncu 6.7 14
2003 Dram Oyuncu 6.1 2,281

Hiç Korkmuyorum
2003 Suç Oyuncu 7.4 15,553
2003 Dram Oyuncu 6.6 541
2002 Dram Oyuncu 6.9 1,619
2002 Dram Oyuncu 7.0 1,121

Çılgın Aşk
2001 Biyografi Oyuncu 6.5 4,049
2001 Oyuncu 7.4 1,606
2000 Dram Oyuncu 6.5 203
2000 Oyuncu 5.5 743
1999 Oyuncu 5.9 378

Çıplak Bakış
1998 Dram Oyuncu 4.7 638
1997 Komedi Oyuncu 5.2 425
1996 Komedi Oyuncu 6.3 98
1996 Komedi Oyuncu 5.1 154
1995 Oyuncu 5.3 682
1995 Dram Oyuncu 5.6 290
1995 Oyuncu 4.6 6
1994 Komedi Oyuncu 4.4 139
1991 News Oyuncu 7.0 335
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024