Giriş Kayıt
Eric Sykes

Eric Sykes


Oyuncu

Eric Sykes, 04 Mayıs 1923 Oldham, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005), Very Important Person (1961), Diğerleri (2001), Teletabiler (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1923
Doğum Yeri: Oldham, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Eric Sykes CBE
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 89 Belgesel Oyuncu 8.5 24
2010 Dram Oyuncu 7.8 2,303

Rambo'nun Oğlu
2007 84 Aksiyon Oyuncu 7.0 32,965

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 82 Macera Oyuncu 7.7 681,019

Diğerleri
2001 78 Korku Oyuncu 7.6 392,964
2000 Macera Oyuncu 7.2 3,101

Teletabiler
1997 Aile Oyuncu 3.8 8,735
1993 70 Komedi Oyuncu 5.5 4,583
1986 63 Dram Oyuncu 5.6 3,724
1975 Belgesel Oyuncu 7.6 319

Kanli oyun
1973 50 Komedi Oyuncu 7.1 12,264

Monte Carlo Yarışı
1969 46 Komedi Oyuncu 6.1 2,540
1968 45 Western Oyuncu 5.6 3,484
1966 43 Komedi Oyuncu 5.6 177
1965 42 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,266

Cesur Pilotlar
1965 42 Macera Oyuncu 7.0 9,226
1963 40 Komedi Oyuncu 6.7 1,670
1961 38 Komedi Oyuncu 5.2 216
1961 38 Komedi Oyuncu 6.7 619
1960 37 Komedi Oyuncu 5.8 336
1956 33 Müzikal Oyuncu 5.6 115
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024