Giriş Kayıt
Jeremy Sweet

Jeremy Sweet


Müzisyen, Müzisyen

Jeremy Sweet, müzisyen, müzisyen.

Law & Order: Special Victims Unit (1999), Kan Bağları (2013), Power Rangers in Space (1998), April Fool's Day (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremy A. Sweet
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Müzik 7.0 3,821
2014 Macera Müzik 5.7 19,767
2014 Müzik 7.7 15

Kan Bağları
2013 Suç Müzik 6.5 21,183
2013 Aksiyon Müzik 5.2 47
2013 Dram Müzik 6.1 7,231
2012 Komedi Müzik 4.7 2,004
2012 Reality-TV Müzik 6.5 1,075
2011 Dram Müzik 5.6 509
2011 Komedi Müzik 5.4 862
2011 Komedi Müzik 4.3 728

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Müzik 6.2 150,898
2011 Komedi Müzik 5.4 897
2010 Komedi Müzik 7.9 16,205
2010 Komedi Müzik 6.8 970
2009 Belgesel Müzik 7.6 702

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Müzik 4.5 54,437

Kör Nokta
2009 Biyografi Müzik 7.6 360,187

Van Wilder 3
2009 Komedi Müzik 5.1 15,109
2009 Komedi Müzik 7.2 23,087
2009 Game-Show Müzik 8.5 23,346
2009 Komedi Müzik 3.7 495

Zoraki Tatil
2008 Komedi Müzik 5.7 80,811
2008 Komedi Müzik 5.7 127,184
2008 Dram Müzik 6.1 3,158
2008 Korku Müzik 3.7 4,217
2008 Komedi Müzik 6.3 17,351
2008 Belgesel Müzik 6.1 554
2008 Biyografi Müzik 6.8 1,083
2008 Aile Müzik 5.9 600
2007 Komedi Müzik 4.8 3,318

Gençlik Ateşi: Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 Komedi Müzik 5.1 14,072

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Müzik 6.2 183,084
2007 Komedi Müzik 6.1 4,758

Yatakhanede Şenlik Var 2
2006 Komedi Müzik 4.1 5,498

Friday Night Lights 1
2006 Dram Müzik 8.7 72,392
2005 Reality-TV Müzik 5.5 4,058
2003 Belgesel Müzik 8.6 519
2003 Game-Show Müzik 5.7 18,462
2002 Animasyon Müzik 8.4 126,992
2002 Suç Müzik 7.0 21,686
2002 Komedi Müzik 5.6 3,881
2000 Komedi Müzik 5.5 584

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Müzik 7.6 102,378
1999 Aksiyon Müzik 6.3 4,014
1999 Suç Müzik 8.1 124,499
1999 Animasyon Müzik 8.2 3,207

Korku Bayramı
1998 Korku Müzik 5.8 81,981
1998 Komedi Müzik 6.4 2,666
1998 Komedi Müzik 3.9 5,145
1998 Animasyon Müzik 7.1 940
1998 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 3,639
1998 Aksiyon Müzik 6.7 3,720
1997 Aksiyon Müzik 4.3 1,792
1997 Aksiyon Müzik 5.6 2,739
1997 Suç Müzik 6.3 1,300
1996 Animasyon Müzik
Müzik
8.8 147,402
1996 Aksiyon Müzik 6.5 3,145
1996 Animasyon Müzik 7.4 571
1996 News Müzik 3.2 919
1995 Animasyon Müzik 7.4 300
1994 Belgesel Müzik 8.1 2,160
1992 Animasyon Müzik 8.4 48,676
1988 Talk-Show Müzik 4.6 2,305
1988 Belgesel Müzik 7.2 2,261
1963 Dram Müzik 6.6 5,517
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024