Giriş Kayıt
Sanjay Suri

Sanjay Suri (48)


Oyuncu, Yapımcı

Sanjay Suri, 06 Nisan 1971 Srinagar, Kashmir, Hindistan doğumlu oyuncu, yapımcı.

Pinjar: Beyond Boundaries... (2003), Jhankaar Beats (2003), My Brother... Nikhil (2005), Sorry Bhai! (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1971
Doğum Yeri: Srinagar, Kashmir, Hindistan
Burcu: Koç
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 4.5 6,057
2018 47 Aksiyon Oyuncu 7.8 19,320
2018 47 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
5.5 208
2017 Dram Oyuncu 8.0 4,869
2017 46 Dram Oyuncu
Yapımcı
4.5 192
2017 46 Komedi Oyuncu 7.8 17,653
2017 46 Korku Oyuncu 5.2 189
2016 45 Dram Oyuncu 5.7 171
2015 44 Dram Oyuncu
8.4 4,425
2014 43 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 288
2014 43 Suç 6.2 32
2013 42 Dram Yapımcı    
2012 41 Dram Oyuncu 5.1 3,714
2010 39 Dram Oyuncu 4.7 187
2010 39 Macera Yapımcı
Oyuncu
7.6 2,970
2009 38 Suç Oyuncu 6.5 248
2008 37 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.2 998
2008 37 Dram Oyuncu 7.4 1,776
2007 36 Aksiyon Oyuncu 2.9 475
2006 35 Dram Oyuncu 6.0 458
2006 35 Komedi Oyuncu 4.7 599
2005 34 Komedi Oyuncu 3.3 545
2005 34 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 1,060
2004 33 Komedi Oyuncu 5.2 90
2004 33 Dram Oyuncu 4.0 81
2004 33 Aksiyon Oyuncu 4.2 768
2003 32 Dram Oyuncu 7.3 218
2003 32 Komedi Oyuncu 7.2 1,806
2003 32 Dram Oyuncu 8.0 2,340
2002 31 Komedi Oyuncu 4.4 456
2002 31 Romantik Oyuncu 5.3 417
2002 31 Dram Oyuncu 5.7 219
2000 29 Müzikal Oyuncu 3.0 529
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019