Giriş Kayıt
Ethan Suplee

Ethan Suplee


Oyuncu

Ethan Suplee, oyuncu.

Brandy Lewis ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Durdurulamaz (2010), Amy'nin İzinde (1997), Benim Adım Earl (2005), Vulgar (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Willam Black | Stan Dubar
Takma İsmi: Sups
9.3 (10 Oy)
  • Currently 186/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 5.4 680
2023 Dram Oyuncu 5.1 615
2023 Aksiyon Oyuncu 5.8 346
2022 Komedi Oyuncu 7.4 2,019

Av
2020 Aksiyon Oyuncu 6.6 130,011

Öksüz Brooklyn
2019 Suç Oyuncu 6.8 63,041
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 1,048
2016 Dram Oyuncu 7.6 10,922

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Oyuncu 7.1 183,682

Vurgun
2016 Suç Oyuncu 5.5 20,893
2016 Komedi Oyuncu 7.5 42,718
2016 Komedi Oyuncu 4.7 528

Gerçek Hikaye
2015 Suç Oyuncu 6.3 73,180
2015 Komedi Oyuncu 3.6 1,795

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Oyuncu 6.0 57,227
2014 Komedi Oyuncu 5.8 961

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 1,594,968
2013 Aksiyon Oyuncu 4.2 3,068
2012 Aksiyon Oyuncu 3.6 3,358
2011 Komedi Oyuncu 7.8 44,459

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 208,410
2010 Komedi Oyuncu 8.1 40,886
2010 Komedi Oyuncu 5.8 152

Çorak Topraklar
2010 Dram Oyuncu 5.6 549

Kardeşler
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 148,203
2009 Macera Oyuncu 6.5 61,381
2008 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 646

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 Komedi Oyuncu 5.2 37,072
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 2,089

Kaynak
2006 Dram Oyuncu 7.2 249,320
2006 Komedi Oyuncu 3.7 1,049

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Oyuncu 7.3 140,949

Jerome'un Planı
2006 Komedi Oyuncu 6.3 17,748

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 110,057
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,519

Nehir Macerası
2004 Macera Oyuncu 5.8 51,086
2004 Komedi Oyuncu 8.4 177,378

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.6 523,205

Soğuk Dağ
2003 Dram Oyuncu 7.2 156,612

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Oyuncu 5.5 3,253
2002 Suç Oyuncu 7.1 144,236

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Oyuncu 7.5 276,018

Evrim
2001 Komedi Oyuncu 6.1 136,679
2001 Dram Oyuncu 5.5 4,774
2000 Suç Oyuncu 6.2 7,196

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Oyuncu 7.8 233,097

Geyik Muhabbeti
2000 Komedi Oyuncu 6.5 178,925
2000 Suç Oyuncu 5.2 4,296
1999 Macera Oyuncu 7.3 229,306
1999 Oyuncu 3.4 254

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Oyuncu 8.5 1,191,204

Kasabada Aşk
1998 Dram Oyuncu 6.1 2,513

Amy'nin İzinde
1997 Komedi Oyuncu 7.2 144,135

Aylak Fareler
1995 Komedi Oyuncu 7.0 129,199
1993 Komedi Oyuncu 8.1 46,625
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film