Giriş Kayıt
Kemal Sunal

Kemal Sunal (79)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ali Kemal Sunal, 11 Kasım 1944 Küçükpazar, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Hababam Sınıfı (1975), Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (1976), Tosun Paşa (1976), Süt Kardeşler (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ali Kemal Sunal
Doğum Tarihi: 11 Kasım 1944
Doğum Yeri: Küçükpazar, Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Kemâl Sunâlp
Takma İsmi: Inek Saban
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
9.8 (419 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (84)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 55 Komedi Oyuncu 7.1 10,093
1995 Oyuncu 5.9 383
1994 Aile, Komedi, Macera Oyuncu 6.6 769
1993 Komedi Oyuncu 6.4 885
1992 Komedi Oyuncu 7.5 581
1992 48 Komedi Oyuncu 6.6 92
1991 47 Komedi Oyuncu 6.6 2,841
1990 46 Komedi Oyuncu 6.2 1,254
1990 46 Oyuncu 6.3 1,150
1990 46 Komedi Oyuncu 6.9 4,160
1990 46 Komedi Oyuncu 7.0 2,660
1989 45 Komedi Oyuncu 7.0 2,923
1989 45 Macera Oyuncu 6.2 1,386
1988 44 Komedi Oyuncu 6.5 2,407
1988 44 Komedi Oyuncu 6.1 955
1988 44 Dram Oyuncu 7.3 3,032
1988 44 Dram, Komedi Oyuncu 6.5 2,250
1988 44 Komedi Oyuncu 5.9 1,583
1988 44 Komedi Oyuncu 7.2 2,653
1988 Oyuncu 7.7 165
1988 44 Komedi Oyuncu 6.2 1,725
1987 43 Komedi Oyuncu 6.1 3,831
1987 43 Komedi Oyuncu 6.7 2,740
1987 43 Oyuncu 6.1 1,565
1986 42 Komedi Oyuncu 7.1 3,454
1986 42 Komedi Oyuncu 7.3 3,769
1986 42 Komedi Oyuncu
Senarist
7.1 4,319
1986 42 Oyuncu 6.4 3,179
1986 42 Komedi Oyuncu 7.3 3,055
1985 41 Aile Oyuncu 6.5 3,324
1985 41 Komedi Oyuncu 6.5 4,184
1985 41 Komedi Oyuncu 6.6 1,742
1985 41 Komedi Oyuncu 6.4 2,999
1985 41 Oyuncu 6.5 2,740
1985 41 Komedi Oyuncu
Senarist
6.9 3,560
1984 40 Komedi Oyuncu 7.6 5,182
1984 40 Komedi Oyuncu 7.2 4,996
1984 40 Komedi Oyuncu 7.0 4,652
1984 40 Komedi Oyuncu 6.2 3,744
1983 39 Aile Oyuncu 6.7 3,058
1983 39 Oyuncu 7.0 3,492
1983 39 Komedi Oyuncu 7.7 6,223
1983 39 Komedi Oyuncu
Senarist
6.7 3,348
1982 38 Komedi Oyuncu 6.9 4,112
1982 38 Komedi Oyuncu 7.7 7,547
1981 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,967
1981 37 Macera Oyuncu 8.1 9,248
1981 37 Komedi Oyuncu 7.1 3,433
1981 37 Komedi Oyuncu 7.7 6,157
1980 36 Komedi Oyuncu 6.9 2,604
1980 36 Komedi Oyuncu 7.1 3,161
1980 36 Komedi Oyuncu 8.5 10,867
1979 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.6 6,614
1979 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.2 4,116
1979 35 Macera Oyuncu 8.1 7,288
1979 35 Komedi Oyuncu 7.5 4,376
1979 35 Komedi Oyuncu 7.1 3,609
1978 34 Komedi Oyuncu 8.7 17,243
1978 34 Komedi Oyuncu 6.9 4,497
1978 34 Komedi Oyuncu 7.1 3,058
1978 34 Aile Oyuncu
Yapımcı
7.5 4,417
1978 34 Komedi Oyuncu 7.1 3,049
1978 34 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.7 5,979
1977 33 Macera Oyuncu 8.6 18,762
1977 33 Komedi Oyuncu 8.7 20,793
1977 33 Komedi Oyuncu 8.7 18,653
1977 33 Komedi Oyuncu 8.0 9,047
1977 33 Komedi Oyuncu 8.5 21,319
1977 33 Komedi Oyuncu 6.1 3,524
1976 32 Komedi Oyuncu 8.9 24,491
1976 32 Komedi Oyuncu 8.9 24,521
1976 32 Komedi Oyuncu 8.4 13,486
1976 32 Komedi Oyuncu 7.2 4,232
1976 32 Komedi Oyuncu 7.6 6,293
1976 32 Komedi Oyuncu 8.8 20,988
1975 31 Komedi Oyuncu 9.2 42,780
1975 31 Komedi Oyuncu 6.3 4,401
1975 31 Komedi Oyuncu 6.8 2,765
1974 30 Macera Oyuncu 7.4 6,477
1974 30 Dram Oyuncu 6.1 619
1974 30 Macera Oyuncu 8.3 11,753
1974 30 Komedi Oyuncu 7.8 9,618
1974 30 Komedi Oyuncu 7.9 7,893
1973 29 Komedi Oyuncu 7.2 3,250
1973 29 Komedi Oyuncu 7.1 2,434
1973 29 Komedi Oyuncu 6.3 1,148
1973 29 Dram Oyuncu 8.6 10,184
1972 28 Komedi Oyuncu 7.1 2,824
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024