Giriş Kayıt
Peter Sullivan

Peter Sullivan (47)


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Peter Sullivan, 30 Kasım 1976 Shrewsbury, Massachusetts, ABD doğumlu yapımcı, senarist, yönetmen.

Gizli Takıntı (2019), Christmas Under Wraps (2014), 12 Gifts of Christmas (2015), My Summer Prince (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1976
Doğum Yeri: Shrewsbury, Massachusetts, ABD
Burcu: Yay
Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gizem Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.9 235
2023 Gizem Senarist
Yapımcı
7.1 30
2023 Dram Senarist
Yapımcı
5.5 49
2022 Dram Yapımcı 6.2 72
2022 46 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.0 24
2022 Gerilim Yapımcı 5.0 11
2021 Komedi Senarist
Yapımcı
5.4 181
2021 Dram Yapımcı 6.2 104
2021 Dram Yapımcı 5.0 184
2021 Dram Senarist
Yapımcı
4.9 153
2021 Gerilim Senarist
Yapımcı
4.8 31
2020 Gerilim Yapımcı 4.9 46
2020 Gerilim Senarist
Yapımcı
4.3 205
2020 Gerilim Yapımcı 6.3 49
2020 44 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.6 333
2020 44 Aile Yapımcı    
2020 Dram Senarist
Yapımcı
6.1 90
2019 Dram Yapımcı 6.7 50
2019 Aile Yapımcı 5.2 143
2019 43 Dram Yapımcı 6.9 653
2019 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.9 513
2019 Dram Senarist
Yapımcı
5.2 35
2019 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.6 83
2019 Dram Yapımcı 4.9 69
2019 Gerilim Senarist
Yapımcı
5.0 113

Gizli Takıntı
2019 43 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.5 24,067
2019 Gerilim Yapımcı 4.3 349
2019 Dram Senarist
Yapımcı
4.7 119
2019 Komedi Yapımcı 6.0 415
2018 Gerilim Yapımcı 5.0 451
2018 42 Romantik Yapımcı 5.7 4,949
2018 Romantik Senarist
Yapımcı
5.3 832
2018 42 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.9 603
2018 Romantik Yapımcı 5.3 1,143
2018 42 Gerilim Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.6 1,086
2018 42 Gerilim Yapımcı 4.4 409
2018 42 Gerilim Senarist
Yapımcı
4.8 271
2018 42 Dram Senarist
Yapımcı
5.4 765
2017 Senarist
Yapımcı
5.0 265
2017 41 Romantik Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.1 1,474
2017 41 Korku Yönetmen
Yapımcı
Senarist
4.3 1,865
2017 Dram Yapımcı 5.1 379
2017 Gerilim Senarist
Yapımcı
4.6 398
2017 Gerilim Senarist
Yapımcı
5.1 571
2016 Gerilim Senarist
Yapımcı
4.7 396
2016 40 Komedi Senarist
Yapımcı
5.0 668
2016 Gerilim Senarist
Yapımcı
4.8 348
2016 Komedi Senarist
Yapımcı
5.5 1,276
2016 Romantik Yönetmen
Yapımcı
6.0 2,066
2016 Korku Senarist
Yapımcı
4.3 1,448
2016 40 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.1 2,442
2016 Gerilim Yapımcı 4.2 310
2016 Gerilim Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.9 482
2016 40 Dram Yapımcı 3.0 3,526
2016 Gerilim Senarist 5.1 3,801
2016 Dram Yapımcı 4.7 468
2015 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.3 5,211
2015 Aile Senarist
Yapımcı
5.1 845
2015 Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.9 2,085
2015 39 Dram Yapımcı 5.8 2,996
2015 39 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 2,149
2015 Romantik Senarist
Yapımcı
6.0 2,096
2015 Dram Yapımcı 5.3 787
2015 39 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
3.9 606
2015 39 Aile Yapımcı
Senarist
4.5 243
2015 39 Dram Yapımcı 4.9 327
2015 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.3 745
2014 38 Komedi Yapımcı
Senarist
5.6 1,251
2014 38 Dram Yönetmen
Yapımcı
Senarist
4.9 618
2014 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.2 6,241
2014 38 Gerilim Senarist
Yapımcı
4.3 3,538
2014 Korku Yapımcı
Yönetmen
4.0 441
2014 38 Western Yapımcı 4.8 476
2014 38 Aile Yapımcı
Senarist
3.8 300
2014 38 Gizem Senarist
Yapımcı
5.2 175
2013 37 Komedi Senarist
Yapımcı
5.2 743
2013 37 Komedi Yapımcı 5.3 649
2013 37 Aksiyon Yapımcı 3.5 188
2013 37 Suç Yapımcı
Senarist
3.9 746
2013 37 Dram Yapımcı 4.7 219
2013 37 Dram Yönetmen 4.8 526
2013 37 Korku Yönetmen
Senarist
4.3 1,465
2013 37 Aksiyon Senarist 3.1 810
2013 37 Aksiyon Yapımcı
Senarist
4.3 2,075
2013 37 Romantik Yönetmen
Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.1 824
2012 36 Romantik Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.7 1,310
2012 36 Gerilim Yapımcı 4.3 350
2012 Komedi Senarist
Yapımcı
4.5 319
2012 Aksiyon Yönetmen
Senarist
3.5 1,227
2012 Dram Yapımcı 4.8 272
2012 Suç Yapımcı 4.9 359
2012 36 Aksiyon Yapımcı
Senarist
3.0 1,994
2012 36 Dram Yapımcı 3.9 610
2012 36 Korku Yapımcı 2.3 792
2012 36 Dram Yapımcı
Senarist
4.5 1,930
2012 36 Dram Yapımcı
Senarist
5.1 314
2011 35 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Senarist
5.4 863
2011 35 Komedi Yapımcı
Senarist
4.3 728
2011 35 Dram Yapımcı
Senarist
4.4 342
2011 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.0 493
2011 35 Macera Yapımcı
Senarist
3.5 951
2011 35 Bilim-Kurgu Yapımcı 3.4 907
2011 35 Suç Yapımcı
Senarist
4.2 772
2011 35 Komedi Yapımcı
Senarist
5.4 897
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
3.7 476

Noel İçin Bir Dadı
2010 34 Komedi Yapımcı
Senarist
5.3 1,857
2010 34 Dram Yapımcı
Senarist
4.1 276

Kayıp
2010 34 Dram Yapımcı
Senarist
5.0 6,408
2010 34 Gerilim Yapımcı
Senarist
3.1 757
2010 Gerilim Yapımcı 4.9 185
2010 34 Western Yapımcı 4.4 465
2009 Komedi Yapımcı 4.3 547
2009 Suç Yapımcı 4.7 288
2009 Komedi Yapımcı 4.1 1,034
2009 33 Aksiyon Yapımcı 4.0 576
2009 Suç Senarist
Yapımcı
4.8 283

Sessiz Zehir
2009 33 Aksiyon Yapımcı 3.2 1,159
2009 33 Fantastik Senarist 3.1 1,541
2008 Komedi Yapımcı 4.9 1,140
2008 32 Suç Yapımcı 6.3 560

Zehirli Sarmaşık 4
2008 32 Dram Senarist 4.2 2,384
2008 32 Komedi Senarist
Yapımcı
4.6 612
2007 31 Bilim-Kurgu Senarist 4.3 960
2004 28 Aksiyon Senarist 3.0 295
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024