Giriş Kayıt
Pat Sullivan

Pat Sullivan


Yapımcı, Senarist

Patrick Peter Sullivan, yapımcı, senarist.

Gerçek İsmi: Patrick Peter Sullivan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1927 Animasyon Yapımcı 5.1 15
1926 Animasyon Yapımcı 5.0 17
1925 Animasyon Yapımcı 5.6 51
1925 Animasyon Yapımcı 5.4 34
1924 Animasyon Senarist
Yapımcı
6.2 68
1924 Animasyon Senarist
Yapımcı
5.9 70
1924 Animasyon Yapımcı 5.4 27
1924 Animasyon Senarist
Yapımcı
6.2 90
1923 Animasyon Senarist
Yapımcı
6.5 812
1923 Animasyon Yapımcı 6.7 46
1922 Animasyon Yapımcı 5.2 44
1922 Animasyon Yapımcı 6.1 68
1922 Animasyon Yapımcı 6.0 61
1922 Animasyon Yapımcı 6.6 216
1919 Animasyon Yapımcı 6.2 294
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019