Giriş Kayıt
Ryan Suffern

Ryan Suffern


Yapımcı, Yönetmen, Editör

Ryan Suffern, yapımcı, yönetmen, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Belgesel Yönetmen    
2019 Belgesel Yapımcı 8.1 268
2018 Belgesel Senarist
Yapımcı
7.7 463
2018 Belgesel Yönetmen 7.1 240
2017 Belgesel Yapımcı 7.1 3,759
2016 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.2 301
2015 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
Editör
6.2 42

Armstrong Yalanı
2013 Belgesel Kameraman 7.3 7,608
2012 Belgesel Editör
Kameraman
7.0 134

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.2 458,883

Münih
2005 Dram Çeşitli 7.5 229,544

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 452,992

Terminal
2004 Komedi Çeşitli 7.4 464,641

Şapkalı Kedi
2003 Macera Çeşitli 4.0 84,153

Üçkağıtçılar
2003 Komedi Çeşitli 7.3 132,855

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Çeşitli 6.6 124,506

Korkusuz
2003 Aksiyon Çeşitli 5.3 222,104

Azap Yolu
2002 Suç Çeşitli 7.7 271,497
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023