Giriş Kayıt
Ken Stott

Ken Stott


Oyuncu

Ken Stott, oyuncu.

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (2012), Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (2013), Hobbit: Beş Ordunun Savaşı (2014), Mezarını Derin Kaz (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (4 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Suç Oyuncu 7.4 1,842

Kazı
2021 Biyografi Oyuncu 7.1 83,276
2020 Dram Oyuncu 7.2 5,140
2018 Animasyon Oyuncu 5.2 248

Merhamet
2018 Macera Oyuncu 6.0 9,778
2016 Dram Oyuncu 5.8 4,500
2016 Komedi Oyuncu 6.6 81,649
2016 Dram Oyuncu 8.1 26,952
2015 Dram Oyuncu 7.6 15,839
2015 Komedi Oyuncu 6.8 56,997
2015 Dram Oyuncu 7.3 23,776

Hobbit: Tolkien Derlemesi
2015 Macera Oyuncu    

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Oyuncu 7.4 576,706
2014 Suç Oyuncu 8.2 30,553

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Oyuncu 7.8 710,472

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Oyuncu 7.8 878,698

Bir Gün
2011 Dram Oyuncu 7.0 169,806

Tost
2010 Biyografi Oyuncu 6.5 10,552
2010 Suç Oyuncu 7.4 954

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Oyuncu 6.5 226,851

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Oyuncu 7.0 125,445
2005 Macera Oyuncu 6.5 56,511
2005 Suç Oyuncu 7.6 822

Cafe'deki Kız
2005 Dram Oyuncu 7.4 8,762

Yaşam Koşusu
2005 Dram Oyuncu 6.6 978
2005 Dram Oyuncu 6.4 231

Kral Arthur
2004 Aksiyon Oyuncu 6.3 176,859
2004 Dram Oyuncu 5.3 435
2004 Suç Oyuncu 7.4 806
2003 Dram Oyuncu 7.8 47

Öldüğümde Uyuyacağım
2003 Suç Oyuncu 5.8 9,067
2002 Suç Oyuncu 7.6 963
2001 Suç Oyuncu 7.9 2,087
2000 Suç Oyuncu 7.5 2,336
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 1,804
1999 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,202

Korkusuz Soyguncular
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 10,495
1999 Suç Oyuncu 7.6 628

Boksör
1997 Dram Oyuncu 7.0 22,492
1997 Komedi Oyuncu 6.7 11,792

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 12,935

Mezarını Derin Kaz
1994 Suç Oyuncu 7.3 66,739

İnsan Olmak
1994 Komedi Oyuncu 5.3 4,278
1994 Oyuncu 8.6 1,208
1993 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 1,214

Kraliçe Ve Ülkem Adına
1988 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,655
1986 Dram Oyuncu 8.6 4,843
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film