Giriş Kayıt
Dermot Stoker

Dermot Stoker


Kameraman

Dermot Stoker, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Dermot McG. Stoker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hız Alanı
1989 Komedi Kameraman 4.5 2,852

Mahluklar 2
1988 Komedi Kameraman 5.5 12,790

13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç
1985 Korku Kameraman 4.8 29,933
1983 Komedi Kameraman 7.5 4,956
1983 Macera Kameraman 5.5 4,896
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,030) The 100 (1,844) Fear the Walking Dead (1,441) Euphoria (1,409) La casa de papel (1,229) Yellowstone (1,160) Chernobyl (1,152) 13 Reasons Why (1,136) The Big Bang Theory (1,134) Legion (1,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019