Giriş Kayıt
Ray Stevenson

Ray Stevenson


Oyuncu

Ray Stevenson, oyuncu.

Ruth Gemmell ile evlendi.

Tanrının Kitabı (2010), Roma (2005), İnfazcı: Savaş Bölgesi (2008), Ahsoka (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (51 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 8.0 48,505
2022 Aksiyon Oyuncu 5.9 5,017

Geçmişe Dönüş
2022 Aksiyon Oyuncu 5.6 7,608
2022 Aksiyon Oyuncu 7.8 167,815
2019 Suç Oyuncu 6.0 2,207
2018 Dram Oyuncu 7.5 9,965
2018 Aksiyon Oyuncu 5.8 14,196
2018 Aksiyon Oyuncu 6.2 13,079
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 818,317
2017 Macera Oyuncu 6.0 18,103
2017 Suç Oyuncu 6.4 2,660
2016 Biyografi Oyuncu 7.9 22,384

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 134,620

Taşıyıcı: Son Hız
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 44,916

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.2 255,654
2015 Dram Oyuncu 7.0 2,286

Büyük Oyun
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 35,562

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 58,612

Uyumsuz
2014 Macera Oyuncu 6.6 490,102
2014 Macera Oyuncu 8.2 115,008

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 726,546
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 13,820

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Oyuncu 5.7 187,524
2012 Dram Oyuncu 6.2 3,566

Üç Silahşörler
2011 Aksiyon Oyuncu 5.7 112,150
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 902,392

İrlandalıyı Öldür
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 51,456

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 289,008

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 340,060

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 48,132

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Oyuncu 5.9 67,254

Sığınak
2008 Aksiyon Oyuncu 5.8 17,934
2007 Dram Oyuncu 6.5 199
2006 Suç Oyuncu 8.6 770,609

Roma
2005 Aksiyon Oyuncu 8.7 185,877

Kral Arthur
2004 Aksiyon Oyuncu 6.3 176,326
2000 Suç Oyuncu 7.9 6,458
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,394
1998 Komedi Oyuncu 6.5 2,735
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film