Giriş Kayıt
Onslow Stevens

Onslow Stevens (74)


Oyuncu

Onslow Ford Stevenson, 29 Mart 1902 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Angel on My Shoulder (1946), When Tomorrow Comes (1939), Yeryüzüne Hücum (1954), Dracula'nın Evi (1945) gibi yapımlarla biliniyor.

Onslow Stevens, 05 Ocak 1977 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Onslow Ford Stevenson
Doğum Tarihi: 29 Mart 1902
Ölüm Tarihi: 05 Ocak 1977
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Onslow Stevenson
Burcu: Koç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Belgesel Oyuncu 6.8 243
1960 58 Dram Oyuncu 6.0 852
1959 Komedi Oyuncu 7.8 319
1959 Komedi Oyuncu 7.9 134
1958 56 Dram Oyuncu 6.7 1,265

Korsan
1958 56 Macera Oyuncu 6.4 2,583
1958 56 Savaş Oyuncu 5.9 122
1957 Western Oyuncu 7.5 3,355
1957 Komedi Oyuncu 7.7 258
1956 54 Suç Oyuncu 6.3 91
1956 54 Dram Oyuncu 6.6 1,600

On Emir
1956 54 Macera Oyuncu 7.9 72,111
1956 Komedi Oyuncu 8.5 382
1955 53 Suç Oyuncu 7.0 799
1954 52 Western Oyuncu 5.9 620
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,084

Yeryüzüne Hücum
1954 52 Korku Oyuncu 7.2 22,626
1953 51 Dram Oyuncu 6.1 760
1953 51 Western Oyuncu 6.2 652
1952 50 Western Oyuncu 6.0 303
1951 49 Suç Oyuncu 6.2 311
1951 49 Western Oyuncu 6.5 95
1951 49 Dram Oyuncu 6.2 2,344
1951 49 Dram Oyuncu 5.8 223
1951 49 Dram Oyuncu 6.7 893
1950 48 Macera Oyuncu 5.1 376
1950 48 Suç Oyuncu 5.6 118
1949 47 Komedi Oyuncu 6.0 279
1948 46 Dram Oyuncu 7.1 1,492
1948 46 Suç Oyuncu 6.3 995
1946 44 Komedi Oyuncu 6.8 2,948
1946 44 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,418
1946 44 Dram Oyuncu 6.7 513

Dracula'nın Evi
1945 43 Fantastik Oyuncu 5.7 5,727
1943 41 Dram Oyuncu 6.3 206
1941 39 Suç Oyuncu 6.0 667
1939 37 Dram Oyuncu 6.8 654
1936 34 Suç Oyuncu 5.6 365
1936 34 Macera Oyuncu 6.5 457
1935 33 Komedi Oyuncu 6.2 238
1933 31 Dram Oyuncu 7.3 386
1933 31 Dram Oyuncu 6.4 915
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023