Giriş Kayıt
Tyrone Stephenson

Tyrone Stephenson


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Tyrone Stephenson, dublör, oyuncu, Özel efekt.

Sarafina! (1992), Hellgate (1990), Gallowwalkers (2012), Erkek Erkeğe (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Dublör 8.1 790,855
2012 Aksiyon Dublör 3.6 6,825
2010 Dram Dublör 7.3 73
2009 Aksiyon Dublör 4.1 599

Savaş Tanrısı
2005 Suç Özel Efekt 7.6 279,567

Erkek Erkeğe
2005 Dram Dublör 6.5 1,913

Tahrip Gücü Yüksek
2001 Aksiyon Özel Efekt 4.7 155
1999 Aksiyon Oyuncu 3.9 211
1996 Aksiyon Oyuncu 3.0 301
1996 Dram Dublör 4.5 697
1995 Aksiyon Dublör 4.2 392
1994 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.6 696
1994 Aksiyon Dublör 4.0 310
1994 Dram Dublör 4.1 472
1992 Dram Dublör 6.4 1,710
1990 Komedi Dublör 3.3 1,276
1990 Aksiyon Dublör 3.9 4,084
1989 Aksiyon Dublör 4.8 212
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,870) The 100 (1,965) Mindhunter (1,931) La casa de papel (1,818) Legion (1,618) Preacher (1,596) The Terror (1,505) Chernobyl (1,340) Big Little Lies (1,297) The Big Bang Theory (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019